Dünyada Recep Tayip Erdoğan düşmanları kimlerdir? Diye sorsam,  99 % herkesin vereceği cevap aşağı yukarı aynıdır. Yahudiler,  İsrail, Siyonistler, Masonlar, Rusya, Suriye, Vs. Diye listeyi uzatmak mümkün. Bunları hepsinin ortak bir gayesi var, Türkiye cumhuriyeti Devleti kalkınmasın, fakir ve çaresizlik içinde kendilerine muhtaç olsun. Türkiye’yi istedikleri şekilde yönetsinler, karşılarında diz çöktürsünler.İçerideki, satılmış, Vatan haini kukla yöneticiler vasıtası ile istedikleri şekilde sömürsünler. Türkiye’yi geçmişte olduğu gibi 70 sente muhtaç duruma düşürüp, çaresiz kalan Hükümetlere istedikleri karaları, kanunları çıkarttırsınlar.   İtaat etmeyen Hükümetleri ihtilal veya başka oyunlarla iktidardan düşürüp yerine kendi adamlarını seçtirsinler. Milleti korku ve panik içinde, doğruyu düşünemez hale getirsinler. 100 lerce yıldır bu böyle devam ediyordu. İhtilaller, idamlar, parti kapatmalar, siyasilere hapis ve siyaset yasakları, Anayasanın, 142–142–163. Maddeleri, konuşma ve yazma yasağı

Gençler belki hatırlayamaz ama orta yaş insanlarımız çok iyi bilir, 99 % Müslüman olan, 600 sene İslam’ın bayraktarlığını yapan, Hilafet makamını 400 sene idare eden bir ülkede; konuşurken Besmele çekemezdik. Şiir okudu diye Belediye Başkanlığından indirilip hapse atılan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan bu Milletin neler çektiğinin canlı örneğidir. Neymiş efendim laikliğe aykırı imiş. Bu ne menem Laiklikse hiç bir şey olmadı, hala ayakta ve başımızda duruyor.  Gaye Türkiye’yi kendi meseleleri ile meşgul edip, Dünya Müslümanları ile ilgisini kesmek. Bütün bu işleri şu anda Recep Tayip ErdoğanÜzerinden, Türkiye’yi yıpratmak için yapıyorlar.

Recep Tayyip Erdoğan bu kirli oyunlara dur dediği için, Emperyalist Ülkelerin sömürü çarkına çomak soktuğu için, İsrail ile stratejik anlaşmaları yenilemediği için, ABD ve AB ülkelerinin her dediğine boyun eğmediği için, Dünya 5’Ten büyüktür diyerek, Birleşmiş Milletler Güvenlik konseyini ve veto hakkı bulunan daimi üyeyi eleştirdiği için cezalandırıyorlar. Recep Tayip Erdoğanı düşman ilan ederek Türkiye’yi içeriden ve dışarıdan istila etmeye çalışıyorlar.

Halkımızın bu durumu çok iyi tahlil ederek, Recep Tayip Erdoğan’a çok iyi sahip çıkması gerekmektedir. Gezi olaylarında arka çıkan halkımız, 7 Haziran Seçimlerinde Muhaliflerin ve Cemaatin yalan ve iftiralarına inanarak seçimlerde desteğini azaltmıştır.  Neyse ki 1 Kasım seçimlerinde tekrar destek vererek AKP’yi tek başına iktidar yapmıştır. Bundan sonra Millet olarak, Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi için gerekli desteği vermeliyiz. Reisi Başkan seçerek, Partilerin ortaya koyduğu siyasi istikrarsızlığa son vermeliyiz. Çizdim oynamıyorum gibi çocuk oyununa dönen siyaseti, bu partilerin elinden kurtarmalıyız. Bunun yolu da siyasi istikrar için Başkanlık sistemidir. Bu sorunlar Türkiye’nin sorunlarıdır. Mesele Türkiye meselesidir Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı olaylara hazırlanan kılıftır. 

Geçmişte Sultan Abdulhamid’e, Menderes’e, Özal’a, Erbakan’a da aynı Oyunlar oynanmıştır.

Aynı kılıflar hazırlanarak Milletimize yutturulmuş, Milletin adamları, Milletin gözünden düşürülmeye çalışılmıştır. Ama çok şükür artık Millet uyanmaya ve özüne dönmeye başlamıştır. Surda bir gedik açılmıştır

 

  Türkiye’de ki Recep Tayyip Erdoğan düşmanları; Bir türlü iktidar olamayan muhalefet partileri, PKKMuhalefet taraftarı solcu medya kuruluşları, yazar ve çizerler, Atatürkçüler, laikler, enteller, cemaat taraftarları, cemaat medyası ve dış güçlerin Türkiye içerisindeki sevicileri. Bunlardan nemalanan Vatan haini işbirlikçiler. Kendi ülkesine ihanet edenadı Türk adı olan, Yahudi ve Hıristiyan dönmesi Vatan hainleri. Vatana ihanet eden sözde sanatçı, aydın, ProfRektör, Dekan, öğretim üyeleri. Vatan haini solcu; Vakıflar, Dernekler, Sendikalar. Sivil toplum kuruluşları. Listeyi daha çok uzatmak mümkün.

Bütün bu insanlar ve kuruluşlar, Türkiye’yi bölmek ve parçalamak isteyen dış güçlerin, İsrail’in, Vatikan’ın, İngilizlerin, ABD’nin, AB’nin, Haçlı ittifakının, PKK’nın Türkiye’deki Hain işbirlikçileri ve sevicileridir. Niye sevmiyorlar? Neden düşmanlar Recep Tayyip Erdoğan’a? Bu sorunun cevabı çok açık, çok basit

Çünkü Recep Tayyip Erdoğan’ı kıskanıyorlar, hazmedemiyorlar. AKP iktidarını ve Hükümetlerini,  seçim ve demokratik yollardan mağlup edemedikleri için her türlü gayri meşru yollara başvurmaktan çekinmiyorlar. 

Peki, ne yapmış? Recep Tayyip Erdoğan bu İnsan ve kuruluşlara; 90 yıllık İktidarlarını ellerinden almış, koltuklarını kaybetmişler, şan ve şöhretlerini kaybetmişler, Devletin imkânlarını istedikleri gibi kullanamaz oldular. Babadan oğula, kıza, geline, hısım akrabaya devredilen saltanatları son buldu. Sahte diploma ve sahte doktora tezleri ile geldikleri makamları kaybettiler. Devletin parasıyla, saf Müslümanların kurban derilerinin geliri ile patlayıncaya kadar içtikleri âlemler ve kokteyller yok artık. 

Başörtüsü Kamusal alanda serbest, İmam Hatip Lisesi mezunları istedikleri Üniversite gitmeye başladılar. Hâkim, Savcı, Kaymakam, Vali,  Bakan, Başbakan, Cumhurbaşkanı oldu,  Askeri birliklerde Namaz kılmak, Kur’an okumak serbest.  Namaz kılan bir Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakanlar, Valiler, üst düzey bürokratlar var. Türkiye kalkınıyor, AB Ülkeleri ekonomik krizle boğuşurken dış ticaretimiz, İhracatımız yıllık 150 milyar doları aşmış durumda. Sağlıkta, ulaşımda, eğitimde, milli savunmada bu güne kadar yapılanları kat, kat aşan hizmetler yapılmıştır. Türkiye son 13 yılda bu başarılı çalışmaları ile Dünya da göz doldururken, içerideki muhalifler kıskançlıktan ve hırstan deliye dönmüş, ne yapacağını şaşırmıştır. Kimi PKK terör örgütü ile işbirliği yapmış, kimi Cemaat ile işbirliği yapmış, kimi İsrail, kimi Rusya ve Suriye ile işbirliği yaparak Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı ile Türkiye’yi bölmek, parçalamak için adeta yarışa girmişlerdir. 

Uluslararası ve Ulusal Recep Tayyip Erdoğan düşmanları işbirliği yaparak Ülkemizde huzur ve istikrarı bozmak için her yola başvurmaya başlamışlardır.

Diyelim kibütün Bu şer odakları vazifelerini yapıyor. Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AKP Hükümetini yıkmaya çalışıyorlar, İktidarda uzun kaldığını, Başkanlık sistemi ile Sultan olacağını, Padişah ve diktatör olacağını vs. Diyerek muhalefet yapmaya çalışıyorlar. 

Bunları anladık. Peki, bu Bülent Arınç ve arkadaşlarına neler oluyor? Sizde ki Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığını anlamak mümkün değil. Sen Bülent bey,  Ak Parti İçinde ve dışında sevilen, sayılan bir insandın. Ne oldu sana. CNN de davaya ihanet edercesine yaptığın açıklamalar,  altı sayfa yazılı beyanata ne demeli.  Neden şimdiye kadar sustun. 13 yıldır sende Hükümetlerde en üst düzeyde görevler yaptın.  Bir yanlış var idiyse neden düzeltmedin, dürüst Bülent ağabey. Kol kırılır yen içinde kalır” sözünübizler senden öğrendik.

Bir mesele varsa, Parti ve Hükümet içinde neden özel olarak basına kapalı halletmedin.

Ben şahsen seni çok severdim. Refah Partisicamiası seni çok severdi. Refah Partisi dönemlerinde, senin Konferanslarının videokasetlerini dinleyerek yetiştik. Senin düzgün Türkçe Konuşmana hepimiz hayrandık.  Konuşurken kekelemeyen ender bir siyaset adamıydın. Erbakan hocamızdan sonra Milli Görüş davasını en iyi sen anlatırdın, konuşmaların ikna edici olurdu. Şimdi neden böyle yaptın. Neden davaya zarar vermeye uğraşıyorsun. Konuşmalarınla muhalefeti sevindirirken, milyonlarca sevenini üzeceğini hesap edemedin mi? Sende mi? İhanet şebekelerine hizmet ediyorsun. 

Şu yaptığın İşlerden daha önce senden şüphelenmeliydik.

Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı seçiminde geri adım atman, 367 krizinde, ABD temaslarında parti aleyhinde konuşmalarFetullah Gülen sempatizanlığını, Damadının Gülenin has adamı olduğu. Konuşursam zor durumda kalırsınız gibi sözler. En son Gezi olaylarında; Mesajınız alınmıştır gençler diyerek Tayyip Erdoğan’ın tutumunun aksine hareket etmen, 17–25 Aralık darbe girişimin de Başbakanı yalnız bırakman, 7 Haziran seçimleri öncesinde,  Melih Gökçek ile medya üzerinden tartışman, “ Benden sonra Tufan” diyerek ben yoksam Ak Parti de batsın gibi hareketler. Koltuğunu kaybetmenin verdiği hırçınlık ile en son CNN de yaptıkların seni bitirdi. 

13 Yılda Muhalefetin veremediği zararı 13 dakikada vermek istedin. Ama İnşallah olmayacak.

Bülent Abi, halkın ve AK partililerin gözünde itibarını kaybettin

Son zamanlarda çıkan haberler doğru ise yeni bir parti kurma çalışmaları içerisinde olduğun söyleniyor.Abdullah Gül,  Ali Babacan, Bülent Arınç ve AKP ye küsen seçimlerde koltuğunu kaybeden, listelere giremeyen siyasetçilerle beraber. Aslında iyi olur, Başbakanlık ve Genel başkanlık hevesini almış egolarını tatmin etmiş olursun. Ondan sonrada köşeneçekilirsin.

Aklıma gelmişken, Abdullatif Şener’de 27 Nisan E- Muhtıra krizinde Cumhurbaşkanı olmak için ak Partiden ayrılmıştı. Onun tecrübelerinden yararlanabilirsin…Davaya ihanet edenler hiçbir zaman iflah olmamışlardır. Bunu en iyi sen bilirsin, Bülent ağabey. 

Recep Tayyip ERDOĞAN gibi bir Dünya liderine ihanet etmek,  Türkiye ve Dünya Müslümanlarına, İslam davasına ihanet etmektir. Bedeli çok ağırdır. Dünyada olmasa da Ahiret’te bu bedeli ödersin, hem de Dünyada ki tüm mazlumların ahı ile beraber.  

Emin Ayaydın

05.02.2016