Doğduğunuz mevsim, kişiliğiniz ve ruhunuz üzerinde derin bir etkiye sahip olabilir.  İşte doğanın döngüsünde önemli rol oynayan mevsimlerin insanların kişiliğine yansıması... (İçerik bilimsel bilgiye dayanmaz.)

İLKBAHAR

Başkalarına yardım etmeyi seviyorsunuz ve sıklıkla kurtarıcı olarak görülüyorsunuz. Kendinizi dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye adadınız ve iyi bir kalbe sahipsiniz. Alçakgönüllüsünüz, arkadaş edinmek ve birçok harika girişimi deneyimlemek sizin için kolay.

YAZ 

Bağımsız olarak tanımlanabilirsiniz ve herhangi bir sorunu çözmek sizin için kolay. Dürüstsünüz ve sevdiklerinize asla yalan söylemezsiniz. Gittiğiniz her yere olumlu enerjiler yayarsınız ve istenmeyen düşüncelerin sizi hayal kırıklığına uğratmasına asla izin vermezsiniz. İnsanlar sizinle vakit geçirmeyi seviyor çünkü siz iyi bir arkadaşsınız.

SONBAHAR

Herhangi bir karara varmadan önce çok fazla plan yapıyorsunuz. Sevdiklerinizle anlamlı konuşmalar yapmayı çok rahatlatıcı bulduğunuz için seviyorsunuz ve ister iyi bir haber ister endişe olsun, her şeyi paylaşmak istiyorsunuz. Ayrıca, her yalanı hızla fark edebiliyorsunuz ve hayata dair tecrübeniz çok olduğu için harika bir danışmansınız.

2024'ün en iyi saç düzleştirici modelleri önerisi 2024'ün en iyi saç düzleştirici modelleri önerisi

KIŞ

Birinin istediği iyiliği reddetmek sizin için gerçekten zor. İlgi odağı olmaktan hoşlanmıyorsunuz ama herkesin birbiriyle iyi geçinmesi sizin için önemli. Birinin kalbinize girmesine izin verdiğinizde onu asla bırakmazsınız. Pek çok insan sizin gerçek karakterinizi seviyor ve sizi en iyi arkadaşları olarak görüyor. Üstelik sadece sevginiz konusunda cömert değilsiniz; aynı zamanda harika bir ev sahibisiniz, insanlar sizi ziyaret etmeye bayılıyor.

Editör: Sena ERDOĞAN