Hiçbir kimyasal kullanmamadan bakterileri yüzde 99,99 oranında yok etmesiyle ön plana çıkan Karcher,  SV 7 robotu ile  buhar ve vakum özelliğinin yanı sıra kurulama işlevini de aynı anda yapabiliyor. 

Kuru vakum yaparak katı parçacıkları vakumlayan Temizlik Robotu, ardından güçlü buharı ile yüzeye nüfuz etmiş kirleri çıkarıyor. İşlem sonrasında tüm kirleri vakumlayan makine kusursuz hijyen sağlıyor.

4 seviye emiş gücü ve 5 seviye buhar basıncı bulunan robot, en ufak partikülleri bile temizleyi vaat ediyor. 

Temizlik tankı makine kullanımdayken dahi hızlı ve kolayca doldurulabiliyor. Geniş aksesuar seçenekleri ile robot, evin içinde pek çok alanında deterjan kullanmadan temizlik imkanı sunuyor.

Teknik Özellikler

Yeni Karcher Sv 7 Buharlı Temizlik Robotu 2 1280X752

Maks. Motor gücü (W) 2200
Mevcut değil (l) 0,45
Yedek tank (l) 0,5
Maksimum buhar basıncı (Bar) max. 4
Su filtresi (l) 1,2
Vakum gücü (mbar/kPa) 210 / 21
Kablo uzunluğu (m) 6
Isınma süresi (dk) 5
Buhar çıkışı (g/sa) 65
Filtre sistemi Çok aşamalı filtre sistemi
Isı çıkışı (W) 1100

Gerçek Kullanıcı Yorumları

"Basınçlı buhar ve vakum ile derinlemesine temizliğin vücut bulmuş harika bir örneği. Beklentilerimin çok üstünde buldum mutluyum. Ayrıca hızlı teslimattan dolayı da emeği geçenlere teşekkür ederim."

"Şu ana kadar genel olarak çök memnum kaldım. Parkelerde leke bırakmıyor, holde fayans var ama leke bırakmıyor, sadece banyoda leke bırakıyor (fayanslara gore). Tozu cok iyi süpürüyor."

"Kesinlike pratik değil. Hatta boş bir yorgunluk yaptı. Kollarım fazlasıyla ağrıdı. Öyle videodaki gibi yağlar cözmüyor. Hatta bulaşık haline getiriyor. Abartıldığı gibi bir makina degil. kullandiktan sonra verdiğim paraya acıdım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Temizlenmiş evde sadece mikropları yok etmek icin kullanilabilir."

Erteleme huyundan kurtulmanın basit yolları Erteleme huyundan kurtulmanın basit yolları

"Berbat hem süpürüp hem siliyor güya ama süpürge başı rezalet tasarlanmış belli bir açı ile elinde tutmak zorundasın aksi takdirde heryer su izleri kalıyor bir turda elle silmelisin rezalet yani çok paraya bir çöp elimde kaldı."

Editör: Sena ERDOĞAN