Hoover HDP 4149ambc/1-S Kurutmalı Çamaşır Makinesi,  Eco-Power Motoru sayesinde her türlü lekeyi mükemmel ve verimli bir şekilde yıkayarak liflere bakım yapıyor.

A sınıfı olan makine, Yeni Enerji Etiketi ile uyumlu olmakla birlikte  yalnızca yıkama programı kullanıyor.  Yanı tüketimi  yüzde 51 azaltıyor. Enerji tasarrufu sağlayarak çevreyi koruyor.

Oto Bakım programı ile temizleme eylemini yükün miktarına ve tipolojisine otomatik olarak uyarlayabiliyor.

hOn Uygulaması aracılığıyla sunulan özel Scan to Care işlevi ile makine, sanal gardırop oluşturuyor. Etiket tarama fonksiyonu bulanan makinenin etiketi koparılsa bile tarama ile çamaşırların nasıl kurutulacağı öğenilebiliyor.

Makine, hijyen döngüsü ile yıkama sıcaklığını uzun süre 60 ° C'ye çıkararak ve sonunda durulama aşamasını uzatarak alerjenleri ve bakterileri çamaşırlardan uzaklaştırıyor.

H-WASH&DRY 500, piyasada bulunan en uzun ömürlü, güçlü ve verimli kayış tahrikli teknoloji olan yeni nesil KALICI MAGNET FIRÇASIZ motor ile donatılmış.

Aktif Denge teknolojisi ile makine, sıkma optimizasyonu sayesinde, her zaman en iyi durulama sonuçlarının elde edilmesini sağlayor.

Yararlı ekstra içerikler

  • Çamaşır makinenizin durumunu uzaktan kontrol edin ve çamaşırlarınızı asla unutmamak için döngü sonu bildirimi alın
  • Belirli bir giysi veya kumaşla ilgilenmek için 60'tan fazla ek döngü elde edin
  • Bulaşık makinenizin güvenilirliğini korumak için programlanmış bakım güncellemeleri ve hatırlatıcılar alın
  • Yükünüz için mükemmel deterjan ayarları hakkında öneriler alın. Yıkama sonuçlarını optimize edebilecek ve atıkları azaltabileceksiniz
  • Yıkama döngüleri sırasında gerçek zamanlı tüketim verilerini alın ve verimliliği artırmak için kullanım alışkanlıklarınızı takip edin

GERÇEK KULLANICI YORUMLARI

Hoover Hdp 4149Ambc 1 S Kurutmalı Çamaşır Makinesi 2 1280X706

"Ürün gerçekten fiyat performans ürünü daha önce de bulaşık makinesini kullandım. Çamaşır makinesini Nisan ayında aldım. Yıkama konusunda ses konusunda başarılı lakin alalı henüz 5 ay olmuşken körük lastikleri adeta eridi parça parça oldu."

"Yaklaşık 7 aydır çok sık kullandım. En güzel yanı kurutma sayesinde artık çamaşır asma toplama işine son. Makineden çıkarken katlanıp dolaba. WiFi ile oturduğum yerden program seçmek çok keyifli. Makineye çamaşırları atıyorum, evdekilere de siyahları atın diyorum mesela, atan kapatıp düğmeyi çeviriyor ben de telefondan programı seçiyorum."

"İlk kurulumu servis yaptı, hemen yıkama denemesi yaptık, sıkmaya geçince takip ettik,ses varmı diye , 1400devir denemesinde takirtili bir sıkma yaptı ,hatta makinenin en üst noktalarina baktığınız zaman titreşim sallanma gözle görülür vaziyette idi , kururmasini da denedik , kurutma için tercih ettiğiniz kumaş türü çok önemli, jeanlerde kesinlikle problem yok pamuklu olmasından dolayı, sentetik kazakta attık kurutmaya çok az bir çekme küçülme vardı, diğer çamaşır grubunda çekme yok diyebilirim."

Gün yetmiyor diyenler buraya: İlkim değişikliği günleri uzatıyor Gün yetmiyor diyenler buraya: İlkim değişikliği günleri uzatıyor

"Bu markanın iyi olduğunu düşünüyorum. Hoover temiz yıkayan bir makina. Tabii bu modeli yeni deniyorum, ilk parti siyahlar iyi çıktı. Biraz kurutmalı dijital vs karışık gelebiliyor. Kurutmalı da program süreleri çok uzun geldi. Bir de çok ısınıyor bulunduğu yeri hem çok ısıtıyor hem de metalik yanıl bir koku oluyor. Çamaşır da koku olmadı, makinanın dışında yüksek sıcaklık ve kokusu oluyor. Wi-fi kullandım, bence bazı eksikleri var nadir pratik program yolları gibi. Ama kullanışsız diyemem, alışınca daha kolay bile gelebilir."

"Ayrı kurutma makinesi almaya gerek kalmadı. Yıkaması sıkması kurutması tam bir fiyat performans ürünü. Çift kişilik yorganı zorlanmadan yıkayıp kuruttu. Yalnız bazı ürünler fabrikadan kaynaklı alttaki borular ters bağlanmış kurutmada su çekiyor içine servise söylediğinizde eve gelip hemen düzeltiyor. Bu fiyata daha iyisini bulursanız alın."

Editör: Sena ERDOĞAN