Spor Toto Süper Lig'de 15. haftanın kapanış mücadelesinde sahasında Bursaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da son dakikada skoru 2-2'ye taşıyan Emre Güral, Trabzonspor'da kalıp, forma için savaşacağını söyledi.

Trabzonspor'a büyük umutlarla transfer olan ancak bulunduğu dönemde fazla forma şansı bulamayarak zaman zaman takımdan ayrılacağı gündeme gelen Trabzonspor'un forvet oyuncusu Emre Güral, bordo-mavili takımda kalmak istediğini belirtti. Bursaspor maçında takımını attığı golle takımına beraberliği getiren golcü oyuncu bu sezon forma giydiği lig maçlarında 3 gol atabildi.

Gol atmak için ve takıma katkıda bulunmak için çalıştığını belirten genç oyuncu, "Ben Trabzonspor'da mutluyum. Benim kendi düşüncem burada kalıp mücadele etmek. Trabzon'u ve Trabzonspor'u seviyorum. Forma için savaşacağım" dedi.

TRABZONSPOR İZİNLİ

Bursaspor maçının ardından oyuncularına 1 gün izin veren teknik direktör Mustafa Akçay, 18 Aralık Çarşamba günü oyuncularını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplayarak Galatasaray maçı hazırlıklarına başlayacak.

Kaynak: iha