Erzincan Refahiyespor, ligde oynadığı 6 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 yenilgi alırken 2 kez de berabere kalarak Erzincanlıları üzmeye devam ediyor. Erzincan 13 Şubat Şehir stadında oynanan karşılaşmayı Tokat Bölgesinden Harun Toplar, Sinop Bölgesinden Deniz Sekman, Samsun Bölgesinden İhsan Kırbıyık yönetirken Tokat Bölgesinden Samet Kaçmaz 4.hakem olarak görev yaptı.
Karşılaşmanın hakemi maçın ağırlığını kaldıramadı ve 3.lig profesyonel maçta yapılmayacak hataları yaptı. Hakem triosunun Çok kötü bir yönetim gösterdiği karşılaşmaya Erzincan Refahiyespor’un vuruşuyla başladı. İlk yarıda 17 dakikada Gölcükspor Özgür ile golü buldu. Karşılıklı ataklar ile geçen ilk yarıda başka gol olmayınca İlk yarı Erzincan 13 Şubat Şehir stadında Gölcükspor’un 1-0 galibiyetiyle tamamlandı.
İlk yarı Şeref trübününde maçı izleyen Erzincan Refahiyespor takımı Başkanı İlhan Mızrak, karşılaşmanın ikinci yarısında seyircilerin arasında karşılaşmayı izledi. İkinci yarıya Erzincan Refahiye spor Okan-Gökhan değişikliğiyle başladı. Ligin ilk devresine göre daha istekli başlayan Erzincan Refahiyespor takımı rakip kalede gol araken, kendi kalesinde golü gördü. Gölcükspor ikinci golü Ensar ile 56.dakikada buldu. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Erzincan Refahiyespor takımı ikinci yarıda oyuna giren Gökhan ile 62.dakikada golü buldu. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Erzincan Refahiyespor ikinci golü bulumayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.
Ligin 6.haftasında Erzincan 13 Şubat Şehir stadından Gölcükspor karşısında 2-1 yenilen Yeşil-Beyazlı Erzincan Refahiyespor, oynadığı 6 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 yenilgi alırken 2 kez de berabere kaldı. Erzincan Refahiyespor rakip filelere 4 gol atarken, kendi kalesinde 5 gol gördü. Yeşil-Beyazlı takım ligde 5 puan topladı.
            Erzincan Refahiyespor takımı önümüzdeki hafta Yozgat deplasmanında Yimpaş Yozgatspor   ile karşılaşacak.
ERZİNCAN REFAHİYESPOR- GÖLCÜKSPOR 1-2
STAT: 13 Şubat Şehir stadı
HAKEMLER:
Harun Toplar**Deniz Sekman **, İhsan Kırbıyık **
ERZİNCAN REFAHİYESPOR: Burak**, Sertaç****, Eyüp**, Serhan**, Yusuf**, Eren***, Okan*** (Dk.46 Gökhan***), Gürol**, Hüseyin** (Dk.56 Yaşar*), Sefa **(Dk.80 Şerif**), Enes**
GÖLCÜKSPOR: Lokman***, Sefa***, Mehmet**, Ensar***, İbrahim**, Sezgin** (Dk.54 Serhat**), İbrahim Gürel**, Abdullah***, Emre*** (Dk.87 Sinan**), Özgür***, Deniz ***(Dk.70 Orhan**) GOLLER: Gölcükspor; Dk.17 Özgür Mollamehmetoğlu, Dk. 56 Ensar Çetinkaya  Erzincan Refahiyespor; Dk.62 Gökhan Yılmaz,  
Editör: Doğu Gazetesi