MALATYA (AA) - Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, "Stoper, orta saha ve santrfor ihtiyacımız var. Çok acil bu mevkilerdeki oyuncuları transfer etmemiz gerekiyor." dedi.

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, lig başlamadan takımdaki eksiklikleri tamamlayacaklarını söyledi.

Mevcut tesislerinin iyileştirilmesi konusunda çalışmaların sürdüğünü aktaran Ravcı, yeni yapılan stadın ligin ilk maçına hazır hale getirilmesi için de olağanüstü çaba harcandığını kaydetti.

Ali Ravcı, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, şunları ifade etti:

"Belirlediğimiz oyuncularla görüşmelerimiz devam diyor. Bugün itibarıyla Aly Cissokho aramıza katıldı. O da büyük ihtimalle Ankara'da oynayacağımız TSYD Ankara Şubesi Futbol Turnuvası'nda olacak. Ligin bizim için zor geçeceğini biliyoruz. İyi bir Yeni Malatyaspor takımı kurmak için herkes canla başla çalışıyor. Transferleri en kısa sürede tamamlayarak lige hazır hale gelmek istiyoruz. Mevki olarak stoper, orta saha ve santrfor ihtiyacımız var. Çok acil bu mevkilerdeki oyuncuları transfer etmemiz gerekiyor. Bunun yanında temasa geçtiğimiz yerli oyuncular var."

Kaynak: aa