Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, Chelsea ile 1-1 eşitlikle sonlanan maçın ardından yaptığı açıklamada, Londra’da iki takımın da şanslarının eşit olduğunu söyledi.

Maça istedikleri gibi başlayamadıklarını vurgulayan Selçuk İnan, “Ben bu durumu maçı kazanmayı çok istememize bağlıyorum. Maçı kazanmayı çok istiyorduk ve bunun sonucunda burada avantajlı bir skor elde etmeyi istiyorduk. Ama maça istediğimiz gibi başlayamadık. Beklemediğimiz bir gol yedik. Daha sonra da toparlanmasını bildik. İkinci yarı çok iyi oynadık. Golü de bulduk. Artık Londra’da şanslar eşit diye düşünüyorum. Varımızı yoğumuzu ortaya koyup tur atlamak istiyoruz. İnşallah Londra’da turu geçen taraf biz oluruz” dedi.

Üst üste zor maçlar oynadıklarını hatırlatan kaptan Selçuk İnan, “Üst üste oynadığımız bu maçlar, büyük maçlar. Tabii ki yorgunluklar olacaktır. Kendim olarak değil de takım olarak çok iyi mücadele ettik. Hataları da doğru işleri de hep beraber yaptık. O yüzden birey olarak sadece değerlendiremem. Takım olarak iyi mücadele ettik. İlk yarı iyi oynamasak da ikinci yarı iyi oynadığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Chelseali yıldız futbolcu Lampard ile ilgili düşüncelerini anlatan Selçuk İnan, şöyle devam etti:

“Lampard, kendi mevkiisinde bir efsane. Herkes onun kalitesini biliyor. Kendisi ile karşılıklı oynamak bile heyecan vericiydi. Benim için güzel bir anı oldu.”

Kaynak: iha