Yok olmaya yüz tutmuş halı ve kilimleri gelecek nesillere aktaracaklar Yok olmaya yüz tutmuş halı ve kilimleri gelecek nesillere aktaracaklar

Erzurum Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Faik Güngör Ortaokulu, veli ve öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği "Peygamberlerin Eğitim Metotları" adlı kitap okuma yarışmasının ardından ödül töreni düzenledi.

Törene, yarışmaya katılan tüm velilerin yanı sıra okul müdürü Nuri Albayrak, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı. Dereceye giren velilere ödüllerinin takdim edildiği törende, Okul Müdürü Nuri Albayrak yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "Gençliğin içinde bulunduğu bunalım ve ailelerin yaşadığı zorlukları aşmak için küçük de olsa bir adım atmak istedik. Bu amaçla, anne-babaların çocuklarına rol model olabilecekleri bir kitap seçerek okumalarını teşvik ettik. Peygamberlerin Eğitim Metotları kitabını okuyarak hem kendimizi geliştirmeyi hem de evlatlarımıza rehber olmayı amaçladık. Bu yarışmaya katılan tüm velilerimize teşekkür ediyor, dereceye girenleri tebrik ediyoruz."

Konuşmaların ardından dereceye giren velilere ödülleri ve katılımcı tüm velilere ise katılım sertifikaları takdim edildi.

Editör: Adem Küçükkaya