2024’ün ilk döneminde en çok satan akıllı telefon markaları belli oldu 2024’ün ilk döneminde en çok satan akıllı telefon markaları belli oldu

Son zamanlarda saatlerin yanı sıra estetik duruşu nedeniyle akıllı bileklikler daha çok tercih edilmeye başladı. Xiaomi Mi Band 7 Pro Akıllı Bileklik piyasada en çok tercih edilen bilekler arasında yer alıyor. Peki ürünü ön plana çıkaran özellikleri neler?

Ürünün en belirgin özelliği sağlık uygulamalarında doğru veri aktarımı sağlaması. Akıllı bileklikle uyku takibi, nabız ölçme ve kandaki oksijen değeri doğru verilerle aktarılıyor. 

Xiaomi Smart Band 7 Pro akıllı bileklik, 12 günlük pil ömrüne sahip. 

1,64 inç'lik dev dikdörtgen AMOLED ekranı ile kullanıcıların beğenisine sunulan bileklik suya dayanıklı yapısı ile öne çıkıyor.

110'dan fazla fitness modu bulunan model, 150'den fazla saat yüzüne sahip olduğundan değişik  stil kolaylığı sunuyor.

Bilekliğin aynı zamanda ortam ışığı sensörleri bulunuyor.

Gerçek Kullanıcı Yorumları

Xiaomi Smart Band 7 Pro J 960X960

"Saat gerçekten çok güzel ve baya kullanışlı eğer Apple Watch alamıyorsanız tavsiye ederim."

"Kendim ve eşim için aldığım iki farklı Amazfit den sonra bu bileklikde istediğimi bulduğumu düşünüyorum. Spor amaçlı kullanım için ilk söyleyeceğim şey iPhone dan daha hassas bir adım sayarı var. Gerçekten düzgün çalışan telefondan bağımsız GPS sistemi var. Saat olarak kullanmak için de çok uygun."

"Band 7 ye göre ekran oranı büyük ve daha gösterişli bir ürün. Ama aradaki fiyat farkına değer mi diye sorar iseniz, özellik olarak sadece ışık sensörü farkı ve GPS olarak daha üst düzey saatiniz telefon yokkende haritada yerinizi kaydedebiliyor. Onun harici band 7 ile tamamen aynı özellik ve sensörleri içeriyor."

"Mi 6 bandım suda bozuldu. 7 proyla aynı fiyatta görünce 7 proyu denemek istedim. Daha öncede mi 3 vardı. Hepsinin özellikleri neredeyse aynı.. Sadece yerleri değişmiş, simgeleri değişmiş. Mi band 7 proda görüntüsel değişiklik var. Keyifle kullanıyorum. İhtiyacım olan tüm özellikleri sağladığı için mi band serisini seviyorum."

"Uygulamadan ötürü bir yıldız kırıyorum. Saat gayet iyi ancak nabız için uygulama kayıtları saçma sapan zamanda ve çok seyrek yapıyor. Telefonumla alakalı mı anlamadım."

"Ürünü 20 gündür kullanıyorum hergün düzenli olarak bisiklet sürdüğüm için mi band 5 ten geçiş yaptım fakat büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için bir kere bildirimler gelmiyor bilekliğe aramalar mesajlar hep bağlı olmasına rağmen bazen geliyor bazen gelmiyor."

Editör: Sena ERDOĞAN