Bireysel olarak yeni aylar olumlu gelişmeler yaşatır bunu unutmadan toplumsal hayatta ise zorlayıcı etkiler yapacaktır. Bu bağlamda öncelikle 9 Şubat itibari ile başayacak olan etkilerde 12, 13, 14, 15 şubat tarihlerinde temkinli olmakta fayda var. Şimdi geçelim detaylara: Kasım’dan itibaren başlayan değişim, dönüşüm döngüsü içerisinde ilerliyoruz. Şubat ayı içerisinde gerçekleşecek olan iç gezegenler ile Plüton kavuşumlarını da destekleyen bu Yeni Ay, yeni başlangıçlar için içerden dışarı bir dönüşüm gerçekleştirmen gerekiyor diyor hepimize.

Bakış açımızı, düşünce şeklimizi, dünyayla ilişkimizi, sosyal ilişkilerimizi, aile ile ilişkilerimizi, kardeşler-kuzenler -yakın akrabalar ile ilişkilerimizi, kafamızı çalıştırıp çözüme götürme şeklimizi, içinde bulunduğumuz grupları, üyelikleri; daha farklı bir bakış açısıyla çözümlemeye gitmemiz gerekiyor. Bırakmamız gereken tüm ilişkileri gözden geçirip, uzaklaşmamız gereken yerde artık adım atmamız gerekliliği bilincinde, bitirmemiz gereken, sonlandırmamız gereken her türlü konuyu önümüze koyup kararlar almalıyız.

Bu dönemde atacağınız her türlü adım dönüştürücü etkiye sahip dikkat etmenlisiniz.

Yeni Ay’ın kavuşumda olduğu yıldız; yıkıcı bir gücü, kontrol edilemeyen öfkeyi, yok etmeyi anlatmakta. Aynı zamanda kötü niyet vurgusu var. Bireysel hayatlarımızdaki etkileri bu vurgular altında olacak demektir. Yani etrafımızla ilgili olarak bazı farkındalıklar yüklenecek. Kötü niyetliler daha fazla ortaya çıkacak, konularla ilgili pozisyon alırken bazı ilişkileri yıkmak gerekecek. Bunu yaparken öfkeyi kontrol etmemiz gerektiği ortada, aksi halde bu işten kendimiz zararlı çıkarız. Özellikle Yeni Ay’ın gerçekleştiği ve etkilediği evlere baktığımızda; yakınlarımızla ilgili, ailemizle, aile büyüklerimizle, akrabalarımızla, çok yakın dostlarımızla olan ilişkilerimizde yeni başlangıçlar zamanı. Bu süreçte içimize gelecek olan farkındalık herkesin içindeki niyeti tertemiz görmemizi sağlayacak ve bu doğrultuda bizi harekete zorlayacak.
Altyapıda intikam çanları çaldığı, öfke ve yok eden bir enerji ile desteklendiği ve bir de işin içinde güçlü tutkular olduğu için; bu dönemde içi bunlarla dolu ekip açık saldırıya geçecektir. Ummadık taşlar baş yaracaktır. Beklemediğimiz yerden gelen sert, saldırgan konuşmalar, içeride saklanan hasetin ortaya çıkması ve dile dökülmesi ile şaşkına dönebiliriz. İçsel kötülük çalıştıran ekip intikam almaya kalkabilir. Bu sizinle alakalı değil onların kötülüğüyle alakalı olsa da tabii ki can sıkacak ve ilişkileri bitme noktasına getirecek. Bu sert etkilerle alakalı olarak maalesef önümüze aile içi; saldırı, cinnet, cinnet haberleri düşebilir. Üzgünüm.

Global etkilere baktığımızda ise siyaset geleneğinde önemli değişikliklerden bahsediyor olacağız. Bu Yeni Ay’da aslında uzun süredir tekrarladığım bilgilerin sağlamasını yapıyor. Önümüzdeki süreçte artık yönetimler değişecek, siyasi figürler değişecek, uygulanan politikalar değişecek diyebiliriz. Süreç içerisinde; ciddiyetini koruyan, ağırbaşlı, erdemli davranan kişilerin parladığını, itibar kazandıklarını görebiliriz. Siyaset hayatına yeni figürler katılabilir ve tabii aynı zamanda; intikam peşinde koşanların, kötü niyetli olanların yok edici tavırlarına şahitlik edebiliriz. Uzun vadede bu niyetlerin kendilerini yok edeceğini belirtmeme gerek yok sanırım ama süreç içinde yaşarken iktidar sahipleri tavırlarından dolayı tabii ki halkları zorlayacak.
İklim değişikliklerinden, denizlerde fırtınalardan, deniz kaynaklı afetlerden, deniz altı hareketlilikten bahsetmek durumundayız. Yeni Ay’ı takip eden günlerde; deniz trafiği ile ilgili problemler, gemi kazaları, uluslararası deniz ticaretini etkileyecek kararlar, uygulamalar, bu alanda yaşanacak sıkıntılar gündemimize düşebilir.
Süreç içerisinde kaçınılmaz olan dönüşüm devam ediyor olacak. Dünya gündeminde derin devlet, mafya bağlantıları, çeteler, suç örgütleri, organize örgütler, bunlarla alakalı uygulanan politikalar, uluslararası gündemi etkileyecek mahkemeler, protestolar, halk ayaklanmaları karşımıza gelebilir. Deprem de hala gündemde olmaya devam edecek.

Siber saldırılara da dikkat etmekte fayda var. Büyük kitleleri etkileyecek olan, özellikle teknoloji ile alakalı gelişmeler olabilir. Uydular ile alakalı, uzay teknolojisi ile alakalı, yeni teknolojik gelişmeler, sosyal medya kullanımı, her türlü dijital platformlarla alakalı yeni kullanım şartları, denetlemeler, cezai uygulamalar, kesintiler yaşanabilir.
Yüksek etkisi ile Kova Yeni Ayı, bir çok şeyi başlatıyor olacak gibi duruyor. Maalesef intikam haberleri artabilir, cinnet, cinayet, beklenmedik idam haberleri ile karşı karşıya kalabiliriz. Yine devletlerin genel genel olarak korku politikası yağdığına şahit olabiliriz.
Biraz da iyi şeylerden bahsedelim. Bu süreçte yeni buluşlar için de adımlar atılacak, insanlığın yararına olacak güzel gelişmelere de başlangıç açan bir Yeni Ay. Süreç içerisinde atılacak yeni adımlar uzun vadede birlik, bütünlük, grupların, halkların faydasına olacak.
Bireysel yorumlara geri döndüğümüzde; etkileri dikkate alıp öfkeyi kontrol ederek adım atmak faydalı olacaktır. Yeni Ay birlikte yeni başlangıçların geleceği kesin gibi duruyor. Yeni bir yatırım yapma planı, yeni bir işe başlama, yeni bir sözleşme imzalama gibi güzel etkilerle geliyor. Bu dönemde ani evlilik teklifleri alabilirsiniz. Ani iş teklifleri alabilirsiniz. Birden hayatınızı tamamen başka bir yöne çevirme kararı ile her şeyi bırakıp yepyeni bir sayfa açabilirsiniz.
18° - 22° arasında Kova burcunda kişisel gezegenleri veya yükseleni veya MC/IC noktası olanlar ve pek tabii ki en yüksek etkiyi yükselen Kovalar alıyor.

BİM 2 Ağustos kataloğunda büyük indirimler! Ultra HD TV, Akıllı bileklik, Laptop, Powebank,Araç içi nemlendirici… BİM 2 Ağustos kataloğunda büyük indirimler! Ultra HD TV, Akıllı bileklik, Laptop, Powebank,Araç içi nemlendirici…

 Bir çok yönden farklı etkileri ile yepyeni kapılar açacak olan Yeni Ay; kaos yaratıyor gibi görünse de, önce bozuk olanı, kötü olanı, problem haline gelmiş olanı ortaya çıkaracak ki uzun vadede tüm pislikler temizlensin ve sistem olması gereken hale dönsün. Zorlukla gelen kolaylığı anlatıyor Yeni Ay aslında. Etkileri uzun süreçlere yayılabilir akılda tutmakta fayda var.
Bu dönemde atacağınız her türlü adımın dönüştürücü olmasına dikkat etmenizi hatırlatır, her gelen günün hepimiz için hayır ve kolaylıkla gelmesini dilerim.

İşte buçlara etkşleri:

YÜKSELEN KOVA
Başlangıçlar zamanı yükselen Kovalar. Alacağınız yeni kararlarla hayatınıza yepyeni bir yön vereceksiniz. Karşılaşacağınız sıkıntılı durumların sizi en iyi versiyonunuza taşıdığını aklınızda tutun. Öncelikle kendinizle alakalı olmak üzere, aile bağlarınız, kariyeriniz, statünüz ile alakalı yenilikçi ve özgün adımlar atmak sizi çok iyi yerlere taşıyacaktır.

YÜKSELEN OĞLAK - BAŞAK
Yükselen Oğlaklar ve yükselen Başaklar; iş hayatınıza yeni bir bakış açısı geliştirin, önünüze çıkan fırsatları değerlendirin. İçinde bulunduğunuz sıkışıklık sizi mecburi bir karar almaya itse dahi bundan sonra gelecek olan teklifleri, fırsatları değerlendirirken özgün bakış acısını tutmayı unutmayın. Bu dönemde aklınıza gelecek olan yeni yaklaşımlar, daha yaratıcı fikirler üzerinden ilerlemek hayatınızı kolaylaştırır. Kendinizle ilgili yeni farkındalıklar, içinde bulunduğunuz gruplardaki kişilerle alakalı olarak gözünüze çarpacak gerçekler can sıkıcı olsa da uzun vadede faydanız olacaktır. İş değiştirebilir, yeni sözleşmeleri imzalayabilirsiniz. Özellikle yükselen Başaklar ihmal ettiğiniz sağlık kontrolleriniz var ise bu süreçte gerekli önlemleri alın. Yükselen Oğlaklar sizler de yeni kazanç kapısı fırsatlarını değerlendirin ve daha cesur hareket edin.

YÜKSELEN AKREP - BOĞA - ASLAN
Yükselen Akrepler, yükselen Boğalar, yükselen Aslanlar; sizlerin de hayatlarında yeni başlangıçlar yapmak durumunda olduğu ortada. Bu süreçte birazcık zorlansanız da yeni adımlar atmanız gerekiyor. Aileniz, aile büyüklerimiz, kardeşler-kuzenler-akraba çevreniz, işiniz, kariyeriniz, statüünüzle ilgili değişimler yolda, bitmesi gereken ilişkileri bitirip yeni bir sayfa açmanız mümkün. Bazılarınız beklenmedik bir şekilde evlenme teklifi veya iş teklifi alabilir.

YÜKSELEN İKİZLER - YÜKSELEN TERAZİ
Yükselen İkizler ve yükselen Teraziler sizler de yeni başlangıçlar için destekleniyorsunuz. Taşınma kararı alabilirsiniz, istediğiniz eğitime başlayabilirsiniz, yeni bir iş teklifi alabilirsiniz, beklenmedik bir şekilde aşk kapınızı çalabilir, devam eden ilişkinizi evlilikle taçlandırabilirsiniz, geçmişten gelen hak edişlerle ilgili desteklenebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY - KOÇ
Yükselen Yaylar ve yükselen Koçlar; sosyal çevrenizde bir temizliğe gitmek gerekmekte. Çevrenizde yakınınızda tuttuğunuz arkadaşlarınız, kardeş, kuzenleriniz, üye olduğunuz, dahil olduğunuz grupların içerisindeki kişilerin gerçek yüzlerini fark edip gerekli mesafeyi koymak gerekebilir. Yine ticari ilişkilerinizle alakalı olarak bazı farkındalıklar zorunlu aksiyonlar getirecek gibi duruyor. Burada atacağınız adımlar çok güzel kapılar açabilir. Yeni grupların içerisine katılabilir, yeni kazanç kapıları için yollar bulabilirsiniz. Bu dönem aktif seyahat etme durumunuz söz konusu.

Yükselen YENGEÇLER; sizler için dönüşümün adını koyma zamanı. İçten dışa olan bu dönüşüm sizi bu yeni ay birlikte iyice tetikleyecek. Yok Etmeniz gerekeni bulun ve canınız istemese de artık bırakın. bu bir davranışnız olabilir, bir takıntınız olabilir, bir kişiye bağımlılığınız olabilir, bir düşünce şekliniz olabilir. Ayrıca Devam eden miras, nafaka, boşanma davaları var ise bunlarla ilgili yeni gelişmeler kapıda. Ve vergi, kredi ile ilgili konulara daha yenilikçi bir yaklaşım da sergilemeniz gerekiyor. Başkalarından size gelen tüm kazançlarla alakalı olarak yeni gelişmeler olabilir ve burada artık sizin daha özgün ve yaratıcı çözümler üretmeniz gerekebilir. ortaklı kazançları arttırmak için farklı bakış acısını cebinize koyarak ilerlemelisiniz.

jupiterinkiziemelceakademi

Editör: Saliha Kara