Erzincan'da eski başbakan Yıldırım Akbulut için panel düzenlendi. Panelde ilk konuşmayı Yıldırım Akbulut'un kızı Prof. Dr. Çiğdem Kırca gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Çiğdem Kırca 1228X960

Yıldırım Akbulut için düzenlenen panelde Rektör Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu katılımcılara hitap etti.

Tulum Peyniri akademik çalışmasının detayları üzerine toplantı düzenlendi Tulum Peyniri akademik çalışmasının detayları üzerine toplantı düzenlendi

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun Ve 1280X829

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu 1201X960

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen panelin 1. oturumu Doç. Dr. Yusuf Ziya Keskin'in moderatörlüğünde gerçekleşti.

Panelin devamında "Yıldırım Akbulut'un Hayatı ve Değerleri", "Türkiye Siyasi Hayatında Yıldırım Akbulut" başlıkları ele alıncak "Erzincanlı Gzünden Yıldırım Akbulut"  isimli video gösterimi yapılacak.

Panelin 2. oturumunda ise "Bir Siyasitçi Olarak Yıldırım Akbulut'un Portresi", "Akbulut Dönemi Türk Dış Politikası", "Akbulut Döneminde Türkiye Ekonomisi" konuları ele alınacak.

Yıldırım Akbulut Paneli (2) 1280X715

Yıldırım Akbulut Paneli (1) 1280X674

Yıldırım Akbulut Paneli (3) 1280X712

Editör: Halil İbrahim Özdemir