Yeniden Refah Partisi Erzincan Belediye Başkan Adayı Şafak Soy, Yeniden Refah Partisi Erzincan İl Başkanı Ömer İlhak ile birlikte Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şube Başkanı Gazeteci Yazar Halil İbrahim Özdemir’i ziyaret ederek, seçim süreci ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Şafak Soy ziyaretinde yapmış olduğu açıklamasında; “31 mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde aday adaylığı başvurumuzu yaptık Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyin tensipleri ile Erzincan İl başkanlığımızın da takdiri ile yerel seçimlerinde Şehri Erzincan’ımız da Belediye başkan adayı olarak şahsım görevlendirildim bu doğrultuda şehrimizde seçim propagandamız kardeşliğin şehri Erzincan’ı Milli Görüş belediyeciliği ile buluşturmaktır. Erzincan’da ki tüm halkımıza hitap ederek sosyal belediyecilik anlayışını ön planda tutup her kesimin mutlu olduğu bir şehri hep birlikte inşa edeceğiz.   Halka hizmet Hakk'a hizmettir düsturu ile çıktığımız bu yolda gece gündüz demeden bu şehir için çalışacağımızın sözünü veriyorum. Amacımız siyasete nezaket ve zarafet getirmektir mevcut belediyemizin yaptığı güzel hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz amacımız en iyi hizmeti sunabilmek bunun için bu seçim maratonunda hep birlikte olmak kardeşliğimizin şehri Erzincan’a güzel hizmetleri getirmek ve halkımızın dertleri ile sorunları ile hemhal olmaktır” diye konuştu.

Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şube Başkanı Gazeteci Yazar Halil İbrahim Özdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi.

Şafak SOY KİMDİR?

25 yıl 11 ay hapis cezası olan 15 şahıs yakalandı 25 yıl 11 ay hapis cezası olan 15 şahıs yakalandı

1963 Erzincan’ın iliç ilçesi doğumlu Şafak Soy, siyasi hayatında AK Parti Keçiören İlçe Yönetim Kurulu üyeliği, HAS Parti Keçiören İlçe Başkan Yardımcılığı, HAS Parti Milletvekili Aday Adayı, Tuğra Partisi Ankara İl Başkanı, Tuğra Partisi Genel Başkan yardımcılığı gibi çeşitli görevlerde bulundu. Şafak Soy evli ve iki çocuk babasıdır.

Editör: Adem Küçükkaya