Erzincan'da 2009-2014 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan İş Adamı Yüksel Çakır, Erzincan İl Seçim Kuruluna bağımsız Belediye Başkanı adaylığı müracatında bulundu.

Sokak hayvanlarına yönelik yasa teklifi komisyondan geçti Sokak hayvanlarına yönelik yasa teklifi komisyondan geçti

Destekçilerinin yalnız bırakmadığı Çakır'ı adliye önünde büyük bir kalabalık karşıladı. Vatandaşları selamlayan Çakır, ardından İl Seçim Kuruluna giderek Belediye Başkanlığı bağımsız adaylık müracatında bulundu.

Yüksel Çakır Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı (1) 1280X700

Ardından basın açıklaması yapan Çakır, "31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Erzincan Belediye Başkanı Adayı olarak tüm Erzincan halkına hizmet etmek, Erzincan’ın farklılıklarının temsilcisi olabilmek, bugünün değil geleceğin Erzincan’ını inşa edebilmek, her fikrin, her düşüncenin değer gördüğü, dikkate alındığı bir yönetim sergileyebilmek için bugüne kadar gösterilen ilgiyi, alakayı his ve duyguları karşılamak için bağımsız olarak Erzincan belediye başkan adayı oluyorum." dedi.

Konuşmasına devam eden Çakır, şu ifadelere yer verdi;

"2009-2014 yılları arasında bizlere verilen destek ve duyulan güvenle 5 yıl 60 ay, 1825 gün boyunca gecemizi, gündüzümüzü bilgi ve birikimimizi, enerjimizi Erzincan’ın ve Erzincan halkının duygu ve düşüncelerini ihtiyaçlarını küçük büyük genç yaşlı kadın erkek esnaf tüccar işçi memur engelli engelsiz demeden tüm kurum ve kuruluşlarımızla oluşturduğumuz paydaşlık ve ortaklık anlayışı ve vizyonuyla hep birlikte Erzincan’da yaşayan tüm kent sakinlerinin hizmetine adadık."

Editör: Sena ERDOĞAN