AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, geçtiğimiz hafta eleştirileri siyasi eleştiri mahiyetine aştığı gerekçesi ile kendisini Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet eden Özlem Çerçioğlu’nun bu defa yazlığını gündeme taşıdı.

Sosyal Paylaşım sitesindeki hesabından CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç ile Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu’na ait olduğunu belirttiği yazlık evlerin fotoğrafını paylaşan Milletvekili Mehmet Erdem, orman içinde ve denize sıfır olan bu yazlıkların nasıl yapıldığını ve nasıl ruhsat alındığını sordu.

Erdem; sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yaptığı paylaşımda “Aydın Belediye Başkanı'nın Milas Kazıklı Koyundaki yazlık evi, orman içinde, denize sıfır!!! Orman içinde nasıl yapılmış? Denize sıfır noktaya nasıl yapılmış? Ruhsat nasıl verilmiş? Kıyı kenar kanunu nasıl aşılmış? Ruhsatı var mı? Siz de merak ettiniz değil mi?” diye sordu.

Erdem, Kamer Genç’e ait olduğunu belirttiği ve paylaştığı yazlıklara ait fotoğrafın altına da “Kamer Genç'in de yazlık evinin bulunduğu Milas Kazıklı Koyunda Yeşil Şehir Sitesi, orman içinde ve denize sıfır!!! Orman içinde bu site nasıl yapılmış? Denize sıfır noktaya nasıl yapılmış? Ruhsatı var mı? Siz de merak ettiniz değil mi?” ifadelerini yazdı.

Kaynak: iha