Kärcher SC 3 EasyFix'in tercih edilmesinde ki en önemli neden virüs ve bakterileri yüzde 99,99’unu yok ediyor olması. 

Aynı zamanda ürün, kimyasal kullanılmadan sert yüzeylerde, fayanslarda, setüstü ocaklarda ve evin hemen her yerinde kullanılabiliyor. İnatçı lekelerin çıkarılması dahil olmak üzere en küçük boşlukları bile hijyenik olarak temizleyebiliyor. Ürün yalnızca 30 saniye içinde ısınarak kullanıma hazır hale geliyor.

Kireç çözücü kartuşu ile suyun kendisini kireçsiz hale getiriyor ve böylece cihazın kullanım ömrünü artıyor. Sürekli doldurulabilen su deposu sayesinde kesintisiz temizlik sağlıyor.

Hızlı bez değiştirme sistemi ile mikrofiber zemin bezi, zemin aparatına kolaylıkla takılabiliyor ve kir ile hiç temas edilmeden yeniden çıkartılabiliyor.

Yapılan testler, Kärcher SC3 EasyFix buharlı temizlik makineleri ile yapılan eksiksiz temizlik ile sert yüzeylerdeki bakterilerin ve virüslerin yüzde 99,99'unu yok ettiğini gösteriyor.

Uygulama Alanları

  •   Zemin temizleme
  •   Bağlantı Parçaları
  •   Lavabolar
  •   Duvar fayansları
  •   Camlar, aynalar
  •   Aspiratörler
  •   Ocaklar

Teknik Özellikler

Kärcher Logo (3) 1280X853

Test sertifikası:  Yüzde 99.999'a kadar koronavirüs ve yüzde 99.99'a kadar bakteri öldürür

Depo başına temizlik performansı (yakl.) (m²): approx. 75

Isı çıkışı (W): 1900

Maksimum buhar basıncı (Bar): max. 3,5

Kablo uzunluğu (m): 4

Isınma süresi (dk): 0,5

Kazan kapasitesi (l): 1

Gerilim / Volt (Fh/V/Hz): 1 / 220 - 240 / 50 - 60

Aksesuarsız ağırlık (kg):  3,1

Ağırlık (paketlenmiş) (kg): 5

Boyutlar (U x G x Y) (mm): 60 x 236 x 253

Gerçek Kullanıcı Yorumları

"Makina harika birşey su bırakıyor diyenler nasıl kullanacaklarını çözememişler bence diğer elde bir kuru bez mutlaka olmalı.Kendi bezleri silikon olduğu için fazla buhar verince sulu bırakıyor buharı ayarında kullanmanız lazım.Bence bezlerini geliştirmeliler.Extra farklı suyu emen bezlerde kullanabilirsiniz."

"Aylar sonra bu yorumu yapıyorum iyikide almışım süper bir şey başta kararsızdım ama iyikide almışım fiyatı uygunken keşke ütü girişli ve halı yıkamasını alsaydım bundanda çok memmunum aldığım fiyatın iki katı olmuş kacher fark yaratiyor keşke fiyatları uygunken halı yikama makinasınıda alsaydım."

"Anneme hediye olarak aldım ve çok severek kullanıyor. Arabanın içini bile yıkıyor."

"4x4 bir ürün parasini fazlasıyla hak ediyor.."

En iyi çamaşır kurutma makinesi En iyi çamaşır kurutma makinesi

"Harika bir makina ben aldım çok memnun kaldım evin her yerinde kullanıma uygun teşekkürler ayrıca ablam içinde sipariş verdim." 

Editör: Sena ERDOĞAN