Kesintinin yaşanacağı tüm ilçeler ve mahalleler tek tek paylaşıldı. Bedaş'ın İstanbul'un karanlığa gömüleceği 23 Aralık Cumartesi günü için paylaştığı o bilgi de en uzun süreli elektrik kesintisi uyarısı yapıldı.

Vatandaşların yaşanacak elektrik kesintisine yönelik önlem alması ve tedbirli olması gerektiğine dikkat çeken BEDAŞ uyarılarını yeniledi. Bedaş'ın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeleri arasında İstanbul'un Arnavutköy Merkez ve Hadımköy ilçeleri bu sabah saat 09.00'da başlayacak olan kesinti 17.00'a kadar sürecek.

Kesinti Hangi Saatler Arasında Olacak?

Kesintinin sebebinin yalıtım ve yeni kablo bağlantısı olduğu da detaylara eklendi. İstanbul'un Avcılar ilçesinin merkez ve Tahta kale mahalleleri başta olmak üzere pek çok bölgesinde saat 10.00'da başlayacak.

Kesinti 17.00'a kadar devam edecek. İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kemalpaşa Mahallesi başta olmak üzere pek çok Mahallesinde ve sokağında yalıtım ve dönüşüm çalışması nedeniyle sabah 09.00 ile 17.00 arasında kesinti sürecek.

BİM'e Saç Kurutma ve Şekillendirme Makinesi, Şarjlı Elektrikli Süpürge, Ankastre Set/Blender Set/Fastfryer geliyor BİM'e Saç Kurutma ve Şekillendirme Makinesi, Şarjlı Elektrikli Süpürge, Ankastre Set/Blender Set/Fastfryer geliyor

İşte O İlçeler…

İstanbul'un elektrik kesintisi yaşayacak. Diğer ilçeleri şunlardır: Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Esenyurt, Eyüp Sultan, Güngören, Kağıthane, Küçükçekmece, Silivri, Şişli, Sultangazi…

Editör: Doğu Gazetesi