169,86 gram skunk maddesi ve hassas terazi ele geçirildi 169,86 gram skunk maddesi ve hassas terazi ele geçirildi

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde 2 oğlunun bıçaklı saldırısına uğrayan baba kurtarılamadı. Aynı olayda hayatını kaybeden şahsın eşi ile küçük oğlu da yaralanarak kurtuldu. Babalarını öldürdükleri iddia edilen ve olay sonrası kaçan katil zanlısı 2 kardeş ise jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı.
Olay, gece geç saatlerde Oğuzeli ilçesi kırsal Çaybeyi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, H. (32) ve A. Açıkbaş (37) isimli 2 kardeş, mal ve arazi alıp-verme mevzusu nedeniyle bir süredir babaları Müslüm Açıkbaş (59) ile aralarında anlaşmazlık vardı. İki oğul, babalarının tarlasında bulunan fıstık ağaçlarına zarar verdi. Bununla  yetinmeyen 2 kardeş,  gece geç saatlerde yine babalarını tehdit etti. Müslüm Açıkbaş, iki oğlunun tehdidi sonrası eşi Gonca (40) ve küçük oğlu Müslüm Caner Açıkbaş (20) ile köyden ayrılmak için yola koyuldu. Bu sırada takipte olan H. ve A. Açıkbaş, babaları, üvey anneleri ve küçük kardeşlerine  bıçaklı saldırı düzenledi.
Saldırıda Müslüm Açıkbaş, eşi Gonca ile oğlu Müslüm Caner yaralandı.

Olay sonrası Oğuzeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan baba Müslüm Açıkbaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Açıkbaş'ın cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda tamamlanan işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. 
Olay sonrası kaçan katil zanlısı kardeşler ise jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan zanlıların karakoldaki işlemleri sürüyor. (İHA)

Editör: Adem Küçükkaya