Temizlik denilince akla ilk olarak Dyson elektrikli süpürge modelleri geliyor. Özellikle temizlik severlerin tercih ettiği bu süpürge yüksek fiyatıyla ve performansıyla ön plana çıkıyor. Genel olarak temizlikte kolaylık sağlayan süpürge için tüm kullanıcılar aynı olumlu fikirleri paylaşmıyor. 

Dyson süpürge ile ilgili şikayetler

Birçok olumlu özelliği bulunan Dyson'ın kullanıcılara göre bazı eksik yönleri bulunuyor. İk sırada ise süpürgenin şarj süresi geliyor. Makinenin tam şarj edilmesi 4,5 saat sürüyor. Bu özelliği kullanıcılar tarafından eksik olarak nitelendiriliyor.

Dyson'ın DC59 veya V6 modellerinden bu zamana, süpürge temizlik sırasında pili bittiğinde yeni şarj edilmiş bir pille değiştirilemiyor. Piller kolayca çıkarılıp değiştirilebilecek şekilde tasarlanmadığı için kullanıcıların eleştirmesine neden oluyor.

Dyson'ın çalışma süresini iyileştirme tetikleyicisi olarak adlandırdığı  bu tetikleyiciyiden parmağın çekilmesi durumunda vakum duruyor. Bu özellik kullanıcıların pil enerjisini boşa harcadığı ve çalışma süresini uzattığı yönünde eleştirimesine neden oluyor. Aynı zamanda kullanıcılar, bu özelliğin uzun temizlik sırasında parmakları yormasından şikayet ediyor.

Sahte altına dikkat! Sahte altına dikkat!

Editör: Sena ERDOĞAN