Bayburt (BAYGİAD) toplantı salonunda “Sanayi Alanındaki Kümelenme ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Kümelenme Destek Programı ” konulu gündemi ile gerçekleştirilen toplantı hakkında bilgi veren Erdem;
Düzenlenen toplantıda sonrasında bir açıklamada bulunan Erzincan Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hüseyin Erdem “Üniversite Sanayi işbirliği içerisinde ortak çalışmalar yapıldığını ve SAN-TEZ  projeleri hayata geçirmeye hazırlandıklarını belirterek, “Bu toplantı sayesinde bilgi sahibi olduk, böylece toplantı amacına ulaşmış oldu. Bizim arkadaşlarımızın da bu konuda çalışmaları devam ediyor. Farkındalık yaratmak ve bilgi edinme sayesinde çok olumlu bir gelişme.  Bundan sonraki çalışmalarda konuyu daha da iyi pekiştirmiş olacağız. Bu projeler kapsamında birkaç firma bir araya gelince rekabet ve verimlik artar. Bu da sanayi alanında öne çıkmanın ön koşullarındandır. Umarım ilerleyen zamanlarda çok daha iyi projelerle bu konuya katkı sunmuş oluruz.”
 Her 3 ayda bir belli bir konu etrafında dönüşümlü olarak farklı illerde şehrin ileri gelenleri ile bu toplantıları yapıyoruz.  Bu toplantımızın konusu kümelenme bu konuda bakanlığımız malumunuz yeni bir destek mekanizması hayata geçirdi. Bu konuda hem bilgilenmek hem de görüş alışverişinde bulunmak için buradayız. Bu toplantılarımız hız kesemden devam edecektir” dedi. 
Editör: Doğu Gazetesi