Adalet Büro-Sen Şubesi Erzincan İl Başkanı Doğruer açıklamasında; “Ezildik sabrettik, itildik sabrettik, sürüldük sabrettik, havuzlarımız alındı sabrettik, yol ücretlerimiz alındı sabrettik, nöbet ücretlerimiz alındı sabrettik, fazla mesailerimiz kaldırıldı sabrettik, yeniden klavye sınavına tabi tutulmaya kalktık sabrettik, eğitim nedeniyle mazeret tayinlerimiz kaldırıldı sabrettik, maaşlarımızda iyileştirme istendi bütçe yetersiz denildi sabrettik. Fakat gördük ki isteyince istedikleri kişilere astronomik rakamlarda zam yapıyor ve bizleri hiçe sayıyorlarmış, artık yeter!
Adliyelerde adalet istiyoruz
Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ bundan yaklaşık iki ay önce Temmuz ayında yapmış olduğu basın açıklamasında hakim ve savcılar ile birlikte personelin de özlük haklarında iyileştirme yapılacağını açıklamıştı. Fakat geçen hafta yapmış olduğu açıklamalarda hakim ve savcılara 1.155.TL zam yapılacağını, kendilerinin bu zamdan memnun kalacaklarını düşündüğünü, personele zam yapılması halinde diğer kurumdaki memurların da isteyeceğinden bahisle bunun mümkün olmadığını belirterek tarihi bir gaf1ete imza atmıştır.
Temmuz ayında vaat ettiniz, Eylül ayında çark ettiniz. Temmuz ayındaki vaadinizin 10 Ağustos 'ta yapılan seçime yatırım olduğunu, siyasetin kirli bir oyundan ibaret olduğunu herkese gösterdiniz. Merak buyurmayın. Bu kirli oyunu sadece sizler oynamıyorsunuz. Sizden önceki bakanlar da bizlere seçim öncesi bir takım vaatlerde bulundu, seçim sonrası ortadan kayboldu. Bizler
Sizlere buradan soruyoruz Sayın Adalet BakanıÜlkemizde gece geç saatlere kadar çalışan, öğlen arası dahi duruşma yapan, gecenin bir vakti uykusundan uyandırılarak otopsiye götürülerek psikolojisi bozulan ve fazla mesai verilmeyen memur kesimi kimdir?  
Editör: Doğu Gazetesi