Erzincan Belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda sabah ve öğle olmak üzere iki grup halinde gerçekleştirilen trafik eğitimine, kent merkezinde görev yapan Kent içi Ulaşım Motorlu taşıyıcılar Kooperatifi otobüs şoförleri katılım sağladı.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğünde görevli personeller tarafından 2 gün süren eğitimde otobüs şoförlerine, hız kuralları ve sınırları, trafikte geçiş üstünlüğü, geçiş kuralları, trafikte asli kusurlar, toplu taşıma ile ilgili dikkat edilmesi gereken kurallar detaylı şekilde anlatıldı.

Rektör Levent emek verenlere teşekkür etti Rektör Levent emek verenlere teşekkür etti

Programın son bölümünde bir konuşma yapan Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Polat, Erzincan Valiliğinin “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında Trafik başlıklı çalıştayımızda öngördüğümüz toplu taşıma şoförlerinin ve şehir içerisinde trafik akışının sorunlarının konuşulduğu bu toplantıya katıldığınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Ayrıca zengin bir sunum eşliğinde yaşanan sorunları ve yapılması gerekenleri konuları otobüs şoförlerine aktaran Trafik Şube Müdürlüğü personellerine de ayrı teşekkür ederim” dedi. 

Gerçekleşen eğitim programı, soru-cevap bölümüyle sona erdi.

Editör: Adem Küçükkaya