Ali E (81 ) idaresindeki 34.KZ.4939 plaka sayılı otomobil ile Erbai A. (43) idaresindeki motosiklet  sürücüsü kavşak noktasında çarpıştı. Çarpışma neticesinde ağır bir şekilde yaralanan Erbai A. (43) 112 Acil Sağlık Hizmetlerine bağlı ambulans ile Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edilmek istenirken yolda hayatını kaybetmişti.

Kaza sonrası Ali E. (81 ) gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Kazada hayatını kaybeden Erbai Alkanın eşi Özlem Alkan geçen süre içerisinde Mahkemenin devam ettiği ve herhangi bir sonuca varılamadığını söyledi. Ali E. İsimli vatandaşın 83 yaşında olduğuna dikkat çeken Özlem Alkan bu yaşta vatandaşın ehliyet kullanmasının vatandaşlar açısından doğru olmadığını ifade etti. Özlem Alkan mahkemede Ali E.nin hâkimin sözlerini bile duyamadığını duruşmaya bastonla geldiğini iddia ederek sitem etti.

Özlem Alkan konu ile ilgili açıklamasında; Biz duruşmaya gittiğimizde eşime çarpan vatandaş salona bastonla geldi. Adamın kulakları duymuyor hâkimi duyamıyordu bile yanındakiler hâkimin sözlerini kulağına söylüyordu. Böyle bir insanın araç kullanması ehliyetinin alınmamasına anlam veremiyorum. Bizim canımız yandı ama bu şekilde devam ederse başkalarının da canı yanacak. Biz kaza sonrası acımızı yaşarken adamlar gidip avukatlar almış olayı kapatabilmek için ellerinden geleni yapmışlar. Biz bu işin peşini bırakmayacağız. Haksız olan cezasını çeksin, adalet yerini bulsun istiyorum. Bu konuda yetkililerden yardım talep ediyorum. Kadın başıma hem çalışmak hem ev geçindirmek hem bu tür sorunlarla boğuşmak ağır geliyor. Özellikle isteğim olayın sayın valimiz Ali Arslantaş beyefendiye ulaşması dedi. 
Editör: Doğu Gazetesi