AK Parti Erzincan Milletvekili adayları 1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi seçim çalışmalarına devam
ediyor. AK Parti heyeti gündüz yapılan ilçe ve Esnaf ziyaretlerinin ardından, akşamları da köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyip çözüme kavuşturuyorlar. Yapılan seçim çalışmasına AK Parti Erzincan 1. sıra Milletvekili adayı Sebahattin Karakelle ve Av.Serkan Bayram’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun, İl Genel Meclis üyeleri, AK Parti İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Köylülerle sohbet eden AK Parti heyeti yapılacak seçimler öncesi projelerini anlatıp destek istediler.
 Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti Erzincan İl Başkanı Orahan Bulut; “Seçim çalışmaları çerçevesinde köyleri ziyaret ettiklerini söyleyerek, ‘‘Biz sizlerden 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde destek istemek için buradayız. AK Parti hükümetinin 13 yıllık iktidarı döneminde yapılan çalışmaları herkes biliyor. Sizlerinde oylarıyla istikrarın sürmesini ve Erzincan’ın büyümesini istiyoruz” dedi.

KÖYLÜMÜZE EN SAMİMİ YAKLAŞAN SİYASİ HAREKET AK PARTİDİR
AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Sebahattin Karakelle ise konuşmasında halkın huzuruna hizmetlerle, yatırımlarla çıktıklarını söyledi. Milletvekili Adayı Sebahattin Karakelle konuşmasında şu ifadelere yer verdi; AK Parti iktidarının KÖYDES ve SODES gibi iki tarihi projeyi hayata geçirerek, kırsal kesimde refah düzeyini yükselten yatırımları gerçekleştirdiğini belirterek, ‘AK Parti Köylümüze en samimi yaklaşımı gösteren siyasi harekettir’ dedi. Karakelle, “Bakın, bir tespit yapalım, biz yardım demiyoruz, destek diyoruz, paylaşım diyoruz. Devletimiz AK Parti eliyle Cumhuriyet tarihimizde ilk kez maddi ve manevi açıdan açılmış, imkanlarını halkımızın her kesimine sunduğu söyledi. AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Sebahattin Karakelle, Cumhuriyet tarihinde ilk kez AK Parti eliyle köylerimize alt yapı kurulmuş, üst yapısı da çağdaş yaşama kriterleriyle buluşturulmuştur. “ diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından AK Parti heyeti Köylülerle sohbet edip sorunları dinlediler.
Editör: Doğu Gazetesi