1 Kasım Genel Seçimleri öncesi seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram, mahalle ve merkeze bağlı köylerin muhtarları ile buluştu. Erzincan İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen organizasyona, AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram’ın yanı sıra  Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun, AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş,  ile parti yöneticilerinin de katıldığı programın açılış konuşmasını Erzincan il Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun, yaparak, 13 Yıllık AK Parti iktidarı ile Erzincan’ın tüm köylerinde önemli çalışmalara imza attıklarını, bu süre içerisinde ulaşılmayan köy olmadığını ifade etti. Tuygun, konuşmasında ‘‘Erzincan genelindeki köylerin büyük bölümünün üstyapısının tamamlandığını, ve içme suyu şebekelerinin bittiğini de sözlerine ekledi’’.
AK Parti İl Baskanı Orhan Bulut, ‘‘muhtarların yerel yönetimlerde büyük bir öneme sahip olduğunu hatırlatarak, vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet ulaştırabilmek için Ak Parti’nin iktidarı süresince gece gündüz demeden bütün muhtarlar ile devamlı iletişim içerisinde olduğunun hatırlattı’’.

Ardından söz alan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise ‘‘kent merkezinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler vererek, can suyu çalışmasında sona gelindiğini ve asfalt çalışmalarının tüm mahallerde tüm hızıyla devam ettiğini yıl sonuna kadar üstyapı çalışmalarının tamamlamayı hedeflediklerini’’ sözlerine ekledi.
Programda bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili Adayı Serkan Bayram’da  birlik ve beraberlik mesajları  verdiği konuşmasında ‘‘AK Parti iktidarı ile ayrım yapmadan 13 yılda mahalle köy demeden her türlü altyapı ve üstyapı çalışmasının yapıldığını ve insanların daha modern ve kaliteli yaşadığını’’ ifade etti
Programda son olarak konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Sebahattin Karakelle ise ‘‘ayrım yapmadan hizmetlerini sürdüren AK Parti Hükümeti’nin mahalle, mahalle köy, köy  sulama ve yol çalışması yaptığını, Erzincan genelinde insanlarımız daha kaliteli bir yasam sürdürmesi için gecesini gündüzüne kattığını söyledi. Yatırım ve çalışmaların tüm hızıyla devam etmesi için muhtarlardan destek beklediğinin altını çizen Karakelle, köylerin ve mahallelerin emrindeyiz’ diye konuştu.  Yapılan konuşmaların ardından Muhtarlar ile tek görüşülerek sorunları dinlendi.
Editör: Doğu Gazetesi