Erzincan’a 18 Nisan Cumartesi saat 13.00’da gelen Adalet ve Kalkınma Partisi Erzincan 1. Sıra Milletvekili adayı Dr. Talha Erol Durmaz Havaalanında coşku ile karşılandı.

Gelir gelmez ayağının tozuyla bir açıklama yapan Dr. Talha Erol Durmaz Erzincan’ın gelişmesi büyümesi ve adı daha çok anılan bir il olması için el birliği ile çalışacaklarını dile getirerek yaptığı konuşmasında; “Derdi vatan aşkı vatan olan gönlü vatan millet ve bayrak sevgisi ile dolu olanlara selam olsun. Bizim davamız vatan davasıdır, vefa davasıdır, kardeşlik davasıdır. Bizim idealimiz herkesin vatandaşlık kavramı içerisinde kardeşçe yaşadığı fikri hür, inancında hür, siyasetinde hür bir gelecek inşa etmektir. Bizim kavgamız ülkemiz üzerinden tezgahlar kurmaya çalışan kirli oyunlar planlayan dahili ve harici bedbahtlar iledir. Bu vatanda göz diken milletin birlik ve beraberliğini zedelemeye çalışan her kim varsa isterse dünyanın süper gücü olsun karşısında bizi bulacaktır. Hedefimizi tüm vatandaşın refah düzeyini artırmak, inançlarını özgürce yaşamasını sağlamak, kamu düzenini bozmadığı takdirde fikir ve hareket özgürlüğü sağlamaktır. Etnik ayrımlara asla izin vermeyeceğiz. Biz Erzincan’ın geleceğine talibiz. Erzincan’ın güzel yerlere gelmesi için önünde engel yoktur. Çok güçlü bir halka ve bereketli topraklara sahibiz. Bu seçim sürecinde görev alan tüm teşkilatımıza teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Hepsinin desteğini yanımda hissettim. Başarılı çalışmalarından dolayı aday adayı olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Rabbim adaylığımızı ilimize ve ülkemize hayırlı kılsın. Bizim Erzincan’ımıza vefa borcumuz vardır. Bizleri bu güne getiren hocalarımız ve öğretmenlerimize vefa borcumuz vardır. Kısaca bizlere vatan olan yuva olan bu memlekete vefa borcumuz vardır. Ne yaparsak yapalım bu vefayı ödeyemeyiz ama gücümüz yettiğince çalışmaya adayız. Biz gücümüzü vatan sevgisinden ve imandan alıyoruz, güçlüyüz başaramayacağımız hiçbir şey olamaz. Bundan böyle bilinsin ki biz bu şehrin hâkimi değil hizmetkarıyız. Yaşlarımızın duası gençlerimizin enerjisiyle bu yükün altından kalkacağımızı biliyorum. Bu seçimin ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Adalet ve Kalkınma Partisi Erzincan 2. Sıra Milletvekili adayı Av. Serkan Bayram uçağın azizliğine uğradığı için Erzincan’a gelemediğini belirterek açıklamasını telefon görüşmesi ile yaptı. Kısa süre içerisinde Erzincan’a geleceğini bildiren Bayram, Erzincanlılarla buluşmanın heyecanını yaşadığını söyledi.

Bayram konuşmasında; “Çok değerli Erzincanlı hemşerilerim can dostlarım. Yani sizlere çalışmak için çok mücadele ediyorum ama uçağın azizliğine uğradım hakkınızı helal edin bu kalabalık topluluğu şimdiden sevgiyle saygıyla muhabbetle selamlıyorum. Allah yolumuzu bahtımızı açık etsin 7 uçağıyla Sabiha Gökçen den tekrar geliyorum. 8.30 gibi inşallah Erzincan da olacağım. Sizleri beklettiğimiz için de sizlere bir an önce kavuşma arzusundayım. Şimdiden hakkınızı helal edin hepinize selamlar diliyorum. Sayın vekilimize de yeni çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. İlimize Teşkilatlarımıza hep beraber 2-0 yapacağımızın şimdiden sözünü veriyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde olduktan sonra bizi kimse tutamaz” dedi.

Havaalanında Vekil adaylarını karşılama törenine Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Ak Parti Erzincan İl Başkanı Orhan Bulut, Ak Parti aday adayları Kübra Nazır Kağan, Oğuzhan Aydın, Burcu Tatoğlu, Gıyasettin Kıran, Ak Parti Gençlik Kolları, Ak Parti Kadın Kolları, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş, Ak Parti ilçe ve belde teşkilatları katıldı.
Editör: Doğu Gazetesi