Erzincan’daki birçok esnafı gezen 24 Erzincanspor Basın Sözcüsü Taştan bu karşılaşmanın Erzincan şehri açısından çok önemli bir karşılaşma olduğuna vurgu yaparak Erzincanlı taraftarların 24 Erzincanspor’a bu karşılaşmada tam destek olmaları ve tribünleri doldurmaları gerektiğini belirtti.

           

Esnaf gezisi sırasında da esnafın bilet satışlarına destek olmalarının yanı sıra 24 Erzicnanspor’un 1 Aralık Salı günü oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Antalyaspor karşısında galibiyet beklediklerini ve takımlarına güvendiklerini söylediler.

           

24 Erzincanspor Basın Sözcüsü İlker Taştan açıklamasında; “Karşılaşma için öncelikle söylemek istediğim şey herkesin bir taraftar grubu vardır. Bizler de bir taraftar grubuyuz. Bizim taraftar arkadaşlarımız hem vatandaşlara takımımızın çalışmalarını aktarıyor hem de esnaflara bilet satışı yapıyorlar. Bunun dışında Antalya maçı tarihi bir maç. Şehrimiz için de güzel bir reklam olacak. Bütün Erzincanlıları bu maça davet ediyoruz.

 

Bilet satışlarına gelecek olursak, biz dört yolda stant açtık arkadaşlarımız hem orada bilet satışı yapıyor hem de takımımız hakkında vatandaşları bilgilendiriyor. Bazı arkadaşlarımız da dediğim gibi esnafı gezerek bilet satışı yapıyor. Biletlerimiz gişeden satılmayacak çünkü çok yoğun ilgi var o tarihe kadar bilet kalacağını düşünmüyoruz, vatandaşların biletlerini bizden temin edecekler” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi