Kemah Belediyesi tarafından Tretuvar çalışmaları tamamlanan ve 9 köye ulaşım sağlayan Kemah Meslek Yüksek Okulu yolunun asfaltlama çalışmaları devam ediyor. 

 Yapılan çalışmalar hakkında bir açıklama yapan, Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan,  "İlçemizin 9 köyüne ulaşımı sağlayan ve Kemah’ımızın incilerinden Kemah Meslek Yüksek Okulu yolu beton asfalt çalışmaları, Erzincan Valimiz Süleyman Kahraman’ın destekleri ve Karayoları 164. Şube Şefliğimizin katkılarıyla yapılmaktadır. Kemah Belediye Başkanlığımızca Tretuvar çalışmaları tamamlanan yolun asfaltlama çalışmalarının ardından halkımıza ve ilçemize en iyi şekilde hizmet verecektir.

Kemah İlçemizin var olan değerlerinin her geçen gün ortaya çıkarılması için çalışıyoruz. Lakin Kemah ilçemizde yaşanan bazı olaylar neticesinde ilçemizin adının karalanması bizleri çok üzmektedir. Bizler her şeye rağmen ilçemiz ve ülkemiz için hizmet etmeye devam edeceğiz. Kemah İlçemize 2015-2016 yılı Eğitim ve Öğretim Döneminde kayıt yaptırmış olan öğrencilerimize başarılar diler, Kemah İlçemizde onları en iyi şekilde ağırlamak için sosyal projelerimizde devam etmektedir. İlçemizde yapmış olduğumuz çalışmalar ile çamurdan çukurdan kurtulmuş,  yapılan peyzaj çalışmaları ile nefes alan bir şehri şirin inşaa etme yolunda çalışmalarımız devam etmektedir" dedi.

Editör: Doğu Gazetesi