Gerçekleşen ziyarette bir açıklama yapan MÜSİAD Erzincan şubesi başkanı Murat Yurt“Ülkemizin huzur istikrar ve barışının devam etmesi açısından 30 Martta milletimiz sandığa iradesini yansıtmıştır. Bu yansıma sonucu Cemalettin Başsoy başarılı bir seçim kampanyası sonucu ipi göğüslemiştir. Erzincan MÜSİAD olarak kendilerine çalışmalarında başarılar diliyor ve bu güne kadar Erzincan’a hizmet etmiş bütün belediye başkanlarına teşekkür ediyoruz. MÜSİAD ekonomik sosyal kültürel birikimlerini yerel dinamiklerini buluşturarak önümüzdeki dönemde güçlü Türkiye marka Erzincan ideali doğrultusunda çalışmalarına devam etmektedir. Bizde yerel çalışmalar neticesinde elimizden gelen katkıyı bütün paydaşlarımızla birlikte yapacağız.” dedi.
Başkan Başsoy ise “İlimizin önemli kuruluşlarından biri olan Erzincanın gelişimine katkı sağlayan değerli iş adamlarımızı bünyesinde barındıran MÜSİAD  başkanı ve üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ticaret ve siyaset birbirine paralel kurumlardır. Geçmişte koalisyon hükümetleri döneminde bunun sıkıntılarını çektik ancak son 12 yıl da siyasi iktidarın güçlenmesi ile müteşebbislerin yapmış olduğu yatımlar kat kat arttı. Bu bağlamda MÜSİAD’ın Türkiye’de ve Erzincan da ticarette çok büyük katkıları olacağına inanıyorum. Biz Erzincan Belediyesi olarak MÜSİAD’ın şehrimiz de yapacağı faaliyetlere her türlü desteği sağlayarak bu şehri hep birlikte yöneteceğiz.”dedi.
 30 Mart seçimlerinin ardından Erzincan Belediye Başkanlığı görevine getirilen Cemalettin Başsoy ve meclis üyelerine tebrik ziyaretleri gün geçtikçe artıyor.Başkan Başsoyu ziyaret eden konuklardan biri de daha önce  2 dönem belediye başkanlık görevinde bulunan ve bir dönemde Erzincan Milletvekilliyi yapan Talip Kabandı. Kaban,  Uzun Süren sohbetin Ardından başkan Başsoy’a başarılar diledi. 
Editör: Doğu Gazetesi