Bayram yaptığı açıklamada; “THY-Anadolujet taleplerimiz noktasında 17 Ocak ayı itibariyle her Pazartesi, Çarşamba ve Cuma Günleri Ankara - Erzincan uçuş seferlerine yenisini ekledi.

Ankara’dan 12:25’te Erzincan’a hareket edecek olan uçak, 14:10’da tekrar Ankara’ya dönüş yapacak. Bu yeni ek sefer hafta içinde sadece Pazartesi, Çarşamba ve Cuma  günlerini kapsayacak.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan düzenlemede gece yatıya kalan Ankara uçağı sabah dönüş yapıyordu, bu uçuş planımız aynen devam ediyor. Gece geç saatte gelen uçaktan inen ve ilçelerimize gitmekte ulaşımda zorluk çeken hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda THY ve Anadolujet yetkililerinden bu konu hakkında yeni bir düzenleme istemiştik, sağ olsunlar talebimizi olumlu karşıladılar ve Ankara - Erzincan arasına öğlen saatinde 2. uçuş seferini ilave ettiler. ilçelerimize ve çevre komşu illerimize gitmek isteyen hemşerimizde öğlen saatinde uçak seferimizden böylelikle kolaylıkla istifade edebilecekler.

Ankara seferinde yapılan ek sefer uçuşun, hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. başta Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım olmak üzere, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’a, THY ve Anadolujet Genel Müdürlerimize ve emeği geçen herkese hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Editör: Doğu Gazetesi