Daha önce düzenlenen bir iftar programında çocuklarla bir araya geldiği sırada ileriki tarihlerde çocukları Valilik konutunda ağırlamak istediğini belirten Erzincan Valisi Ali Arslantaş sözünü tutarak, Çocuk Evleri Sitesi ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde barınan çocuklarla keyifli bir iftar programı daha geçirdi.


Düzenlenen iftar yemeğine Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Eşi Hatice Arslantaş, 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Eşi Hanımefendi Nesrin Savaş, İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, Eşi Berna Şensoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hasan Aksoylu, Eşi Sibel Aksoylu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Muhammer Doğan, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu ve çocuklar katıldı.


Keyifli ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programında çocuklar ile yakından ilgilenen Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve eşi Hatice Arslantaş, her zaman kendilerinin yanında olduklarını ve istedikleri her zaman kapılarını çalabileceklerini kaydetti.


Programda Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Eşi Hatice Arslantaş ve beraberindeki protokol mensupları ile keyifli sohbet eden çocuklar ise Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve eşi Hatice Arslantaş’a teşekkürlerini ilettiler.

Editör: Doğu Gazetesi