Türk Kızılay’ı Erzincan Şubesi ve Türk Kızılayı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin birlikte düzenlediği sergi, Park AVM de halkın beğenisine sunuldu. 

Serginin açılışına Erzincan Vali Yardımcısı Mehmet Emin Olcaş, Belediye Başkanı Bekir Aksun , Türk Kızılay'ı Erzincan Şube Başkanı Burak Mumcu, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

Açılış hakkında açıklama yapan Türk Kızılay'ı Erzincan Şube Başkanı Burak Mumcu; “ 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kızılay olarak Özel Rehabilitasyon merkezimize birlikte genç Kızılay gönüllülerimiz ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerimiz öğretmenlerimiz yönetim kurulu ve protokolle birlikte Erzincan AVM de bir farkındalık oluşturmak engeli aslında insanların beyninde olduğunu, engelleri kaldırmak için aslında bizlerin çok kolay işler yapabileceğimiz ve yapan çocuklarımızın yaptığı eserleri sergilemek üzere AVM'de bir açılış yaptık. Değerli kardeşlerimizin aslında çok güzel eserler çok güzel sanatsal faaliyetler yapabildikleri gibi bu tür eserler de yapabildiğini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Kızılay olarak Rehabilitasyon merkezimiz ve birlikte sonuna kadar engellilerimizin yanındayız. Siz basın mensuplarına ve tüm katılan protokole genç kızılay ekibimize , okuldaki öğretmenlerimize ve tüm engelli kardeşlerimizin engelli Siz günlerini kutluyorum” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi