Erzincan 1.Amatör küme play-off maçı 13 Şubat Şehir stadyumunda 13 Şubat Erzincan Gençlik Spor ve Kemah Spor arasında oynandı.

Final maçında Kemah Spor'u 2-0 yenen 13 Şubat Gençlik Spor, Erzincan'ın önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligde temsil etmeye hak kazandı. Erzincan 1. Amatör ligine 2015-2016 sezonunda 10 takım katılırken, Yeni Çay Kent Spor'un ligden çekilmesi ile lig 9 takım ile tamamlandı.9 takımlı ligde maçlar çift devreli oynanırken 13 Şubat Erzincan Gençlik Spor takımı namağlup olarak ligi lider bitirdi. Lig statüsünde ilk 4'e kalan takımlar play-off müsabakalarında karşı karşıya geldi. 13 Şubat Erzincan Gençlik Spor ile Kavakyolu Spor eşleşirken Kemahspor ile de Üzümlüspor eşleşti. Eşleşmeler sonucunda rakiplerini eleyen 13 Şubat Erzincan Gençlik Spor ile Kemah Spor 13 Şubat Şehir Stadyumunda Amatör Lig şampiyonluğu için karşılaştı. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında Kemal'in attığı iki golle Kemahspor'u mağlup eden 13 Şubat Gençlik Spor Erzincan Amatör Lig şampiyonu olarak, Erzincan'ı önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligde temsil etmeye hak kazandı.

Müsabakayı Vali Yardımcıları Ahmet Türköz, Fatih Kaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İl Temsilcisi Lokman Turan ve vatandaşlar izledi.

Editör: Doğu Gazetesi