Erzincan 13 Şubat Kapalı spor salonun da amatör spor haftası etkinlikleri kapsamın da düzenlenen müsabakalar tamamlandı. Erzincan Anadolu Lisesi Basketbol takımı, Kavak yolu Belediyesi basketbol Takımı, Gençler gücü Basketbol takımı ile Erzincan Gençlik gücü Basketbol takımının katılımları ile yapılan mücadeleler de rakiplerini net skorlarla mağlup eden Erzincan Gençlik gücü ile Erzincan Anadolu lisesi Basketbol takımları finale çıkarken rakiplerine mağlup olan Kavak yolu Belediye Basketbol takımı ve gençler gücü basketbol takımları ise üçüncülük maçına çıktılar.

İlk olarak oynanan üçüncülük maçında Kavak yolu Belediye basketbol takımını çekişmeli geçen meçte 33-28 mağlup eden Gençler gücü üçüncü olurken Kavak yolu belediye basketbol takımı turnuvayı dördüncü olarak tamamladı.

Erzincan 13 Şubat Kapalı spor salonun da Akşam saatlerinde oynan final maçında karşılaşan Erzincan Anadolu Lisesi, Erzincan Gençlik gücü basketbol takımını rahat bir oyun sonrasın da 61-45 mağlup ederek Amatör spor haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen büyükler basketbol takımları turnuvasını şampiyon olarak tamamladı.

Editör: Doğu Gazetesi