Erzincan Öğretmenevi toplantı salonu’nda düzenlenen toplantıya Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen ve kamu kurum müdürleri katıldı.


Kalkınma Planı hazırlık çalışmaları kapsamında Erzincan da düzenlenen toplantı da konuşan Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen,, çalışmanın Erzincan’a, bölgeye ve Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni etti.


Erzincan Valisi Ali Arslantaş konuşmasında yapılan çalışma sonucunda ortaya çıkacak neticelerin bütün Türkiye’nin kalkınma planı olarak kabul edilebilmesi adına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacağını belirterek, yapılan çalışmanın hayırlı olmasını temenni etti.


Toplantıda katılımcılar arasında gruplar oluşturularak, kendilerine verilen politika konuları üzerinde görüş alışverişi yapmaları istendi. Ardından politika konularının nasıl hayata geçirilebileceğini dair tedbirler belirlendi.


Kalkınma Bakanlığı koordinasyonunda devam ettirilecek olan ve 2019-2023 dönemini kapsayacak olan On Birinci Kalkınma Planı hazırlık çalışmaları sayesinde Türkiye’nin gelecek beş yıl içinde ulaşmak istediği hedefler ortaya konulacak.

Editör: Doğu Gazetesi