Düzenlenen programa il müftü yardımcısı Dr. Mehmet Reşat Şavlı , Din Hizmetleri Uzmanı Asuman Taşkın,İl Müftülük Vaazı Hamza Çınar, Kurs Öğretmenleri Feyza Sevinç, Zeynep Kılıç,  Bahçeli evler işitme engelli kız Kur’an Kursu öğrencileri, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Program İşitme engelli Kursiyerler Kurs Öğretmenleri Feyza Sevinç ve Zeynep Kılıç tarafında yapılan Dua ile başladı. İşitme engellilerin yaptığı duaya programa katılanlarda eşlik etti. 14 İşitme engelli Kur’an Kursu Öğrencileri toplu olarak Kurs hocaları Zeynep Kılıç ile beraber işaret dili ile okudukları Kur’an Tilaveti katılımcılar tarafından büyük beğeni aldı.

Program da Erzincan Üniversitesi Matematik bölümü İşitme engelli ikinci sınıf öğrencisi Gamze Çakmak işaret dili ile söylediği İlahi salonda oldukça duygusal anlar yaşattı.

Program İşitme engelli kız öğrencilerin söylediği ilahiler ile devam etti.

Erzincan İl Müftülüğü Bahçelievler işitme engelli Kız Kur’an Kursu Öğrencileri ve Öğretmenleri Feyza Sevinç ile Zeynep Kılıç’a İl Müftü Yardımcısı Dr. Mehmet Reşat Şavlı tarafında Kur’an’ı Kerim hediye edilerek Kursiyerler taçlandırıldı. Program toplu resim çekilerek sona erdi.

 

Editör: Doğu Gazetesi