Geleceğin iyilik elçileri minik öğrencilere yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi iyilik kavramlarının öğretilmesi amacı ile bu projeyi uyguladıklarını belirten proje koordinatör öğretmen ve Erzincan Anaokulu müdür yardımcısı Ayşegül Kılıç yaptığı açıklamasında; “ Okulumuzda 200 öğrencimiz var 3 ile 6 yaş arasındaki miniklerimize yardım duygularını benimsetmek için bu projeyi uyguladık.

Bazı öğrencilerimiz annelerine temizlik ve yemek işlerinde yardımcı olurlarken bazı minikler ise babalarına ev işlerinde yardımcı oldular. Minikler en çok abla ve abilerine yardımcı olduklarında mutlu olduklarını gördüğünü belirten proje koordinatör öğretmen ve Erzincan Anaokulu müdür yardımcısı Ayşegül Kılıç, projeyi daha da geliştirmeyi düşündüklerini belirtti.

Hastane ziyaretine de götürülen minikler burada hastaların ihtiyaçlarına göre yardım ederek minik elleri ile kocaman yüreklere yapmış oldukları yardımların mutluluğunu yaşadılar.

Erzincan Anaokulundan tarafından uygulanan Minik Ellerinle Sende İyilik Yap, Kocaman Yüreklere projesinde her minik öğrenciye yapmış oldukları iyilikleri sonucunda hepsi birer iyilik meleği olarak değişik hediyeler ile ödüllendiriliyorlar.

Editör: Doğu Gazetesi