Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda yapılan toplantıya Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, İl Millî Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Şube Müdürü Abdullah Şahin, Öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde İstanbul’da gerçekleştirilen eğitim hakkında yaptığı kısa açıklamadan sonra katılımcılara teşekkür ederek sözü eğitim alan Öğretmen Leyla Sert’e bıraktı.

Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda yapılan toplantıda Öğretmen Leyla Sert “İyilik Okulu” projesini katılımcılara slayt ve filimler eşliğinde anlattı. Son olarak İl Millî Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Şube Müdürü Abdullah Şahin, Kalite Takip Sistemi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokullarına ait yarışma hakkında bilgi verdi.

PROJENİN AMACI

İmam Hatip lisesi öğrencilerine iyilik, yardımlaşma, dayanışma, paylaşma duygusunu tanıtmak ve sevdirmek; “iyilikte yarışma” zevkini geliştirmek ve yardım süreçlerine katılımlarını sağlayarak bir farkındalık oluşturmak. Bu kavramlara dayanılarak yapılacak iyilik ve yardım projelerinin oluşturacağı ve geliştireceği bilinçle; okullarımızın, aile ortamlarımızın, ülkemizin ve dünyamızın daha yaşanabilir, daha huzurlu bir hale gelmesine katkıda bulunmak.

Editör: Doğu Gazetesi