Gerçekleşen ziyarette, Kızılay Genel Başkanı Akar'a, yönetim kurulu üyeleri ve Kızılay Erzincan şube başkanı Ferit Bayata eşlik etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette bir açıklama yapan Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, " Siyasetin birçok kademesinde görev alan Başkan Başsoy Erzincan için bir şanstır. Başkanımızın ve çalışma arkadaşlarının yapacağı çalışmalarla kentimiz mamur ve müreffeh bir şehir olacaktır. Bir Erzincanlı olarak Erzincan'ı her fırsatta ziyaret etmekten mutluluk duyuyorum."dedi
Kızılay Madensuyu şişeleme tesislerine de değinen Ahmet Lütfi Akar, şu anda Erzincan ve çevresinde dağıtımı yapılan Kızılay Maden sularının en kısa sürede Türkiye genelinde dağıtımının yapılacağını belirtti.
Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise " Değerli hemşerimiz Ahmet Lütfi Akar'ın Türkiye'de ve dünyada yaptığı başarılı çalışmaları anlatmakla bitiremeyiz. Şehrimize yaptığı yatırımlarla kentimizi Dünyaya tanıtacak. Başkanımıza, yaptığı ve yapacağı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz."dedi.
  
Editör: Doğu Gazetesi