Gerçekleştirilen ziyarette Valilik Şeref Defterini imzalayan Kalkınma Eski Bakanı Lütfi Elvan, Valilik makamında Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan eski Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hasan Aksoylu ile bir süre görüştü.


Yapılan görüşmede Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Kalkınma Eski Bakanı Lütfi Elvan’ı, Erzincan’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini iletti.


Gerçekleştirilen ziyaret sonrası Kalkınma Eski Bakanı Lütfi Elvan, Terzi Baba ve Piri Sami Hazretleri’nin Türbelerini ziyaret ederek, dua etti. Ardından Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve beraberindeki heyet, Kalkınma Eski Bakanı Lütfi Elvan’ı, Erzincan’ın kesintisiz 15 kilometre kayak yapma alanına sahip Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezi ile tanıştırdı.


Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezine yönelik Kalkınma Eski Bakanı Lütfi Elvan’a bilgi veren Erzincan Valisi Ali Arslantaş, gece aydınlatmalarıyla kayak tutkunlarının kayak merkezinde daha uzun süre kayak yapılabilme imkânı bulduğunu bu kapsamda Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezi’nin bu alandaki cazibesiyle çok sayıda turisti ağırladığını ve meraklılarına eşsiz bir kayak keyfi sunmasının yanı sıra birçok müsabakaya da ev sahipliği yaptığını aktardı.


Daha sonra ErzincanPark Alışveriş Merkezi’nde bulunan bazı esnafları ziyaret eden Kalkınma Eski Bakanı Lütfi Elvan, alışverişe gelen Erzincanlılarla da sohbet etti. Vatandaşlarla olan görüşmesinde çocuklara yakın ilgi gösteren Kalkınma Eski Bakanı Lütfi Elvan’la fotoğraf çekilmek isteyen Erzincanlıların ilgisi yoğun oldu.

Editör: Doğu Gazetesi