Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım’ın programıyla ilgili olarak basın açıklaması yapan AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci; “Türkiye’nin son Başbakanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız hemşerimiz Sayın Binali Yıldırım, hemşeriyle kucaklaşmak ve bir dizi programa katılmak üzere 20 Ekim Cumartesi günü memleketi Erzincan’a gelecek. Havayoluyla memleketine gelecek olan Meclis Başkanımız Sayın Binali beyin geliş saati program yoğunluğu ile net değil. Ancak planlanan program dâhilinde Meclis Başkanımız saat 18.00’da Özel Eğitim Kurumları Derneği tarafından Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek “2023 Vizyonunda Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinin Rolü” Çalıştayına katılacak.

Erzincan Belediye Başkanlığı tarafından Saat 19.00’da Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek “Mahalleler Buluşuyor” programına katılacak. Program kapsamında sanatçı Uğur Işılak tarafından da konser verilecek. Daha sonra eski belediye binası Millet Kıraathanesi açılışı yapılacak.

Meclis Başkanımız Pazar günü istirahat edecek ve Pazartesi günü saat 11.00’de Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi akademik yılı açılış törenine katılacak. Daha sonra yine üniversite alanında müze ve kütüphane temeli atılacak. Son olarak saat 13.00’da Muhtarlar günü münasebetiyle park masal tesisinde muhtarlarımızla öğlen yemeğinde buluşacak. Ben bu vesileyle tüm halkımızı Meclis Başkanımız Sayın Binali Yıldırım’ı sevgi seliyle karşılamaya gerçekleşecek programlara davet ediyorum. Ayrıca devletimizin taşradaki en temel taşı olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü kutluyorum” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi