Erzincan Melikşah ilköğretim okulunda 2 B sınıfı öğrencileri "Aşım İşim Yetim Kardeşim " projesi ile Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla grup çalışması yaparak, ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmaya çalışacaklar.

Yapılan etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan Melikşah ilköğretim okulu Öğretmenlerinden Arzu Felekoğlu; “Hayrın en güzeli gizli yapılanıdır. Bizim ki sadece ders etkinliği, paylaşım, dayanışma, grup çalışması ve merhamet duygusunu aşılamak. Bir grup öğrencim Türk Malları Haftası dolayısıyla hem tutum, yatırım, hem de projemiz gereği satış yapacaklar. Kazandıkları parayı da "Aşım İşim Yetim Kardeşim " etkinliği adı altında kumbaraya atacaklar. Toplanan paralar ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla kullanılacak.

Bu proje ile hem yaparak yaşayarak öğrenme,  hem de bir yetim kardeş edinmeye hedefledik. Aynı zamanda öğrencilerimize paylaşım şefkat ve merhamet gibi değerleri kazandırmak istedik. Bu projemiz öğrencilerimizin yardımseverlik, grup çalışmaları ve dayanışma konularında bilinçli bireyler olmaları açısından büyük katkı sağlayacak” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi