Erzincan Türk Telekom spor Kulüp Başkanı Muhammet Demir , Akdeniz Kupasında şampiyon olduklarını bu vesileyle sporcuları ve teknik heyeti tebrik ettiğini ifade etti.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada; “10 kişilik Badminton Milli takımımızın  yarısını Erzincan Türk Telekom Spor kulübü sporcularından oluşturulmuştur. Milli takımımızda Murat Sönmez ile Uğur Erçetin Antrenör olarak görev almıştır. Oynanan grup maçlarından sonra finalde  Yunanistan’ı  yenen Milli Takımımız Akdeniz kupası şampiyonu olmuştur.

Yapılan ferdi müsabakalar sonucunda ise Sporcularımız aşağıdaki dereceleri almışlardır.

1-Çift kızlarda Nazlıcan İnci-Bengisu Erçetin Akdeniz kupası Şampiyonu

2- Dilara Subaşı Akdeniz kupası İkincisi

3-Çift erkeklerde Emre sönmez-Mehmet Çapar Akdeniz kupası ikincisi

4-Karışık Çiftlerde Emre Sönmez Akdeniz kupası ikincisi

5-Tek kızlarda Nazlıcan İnci-Bengisu Erçetin Akdeniz kupası üçüncüsü .”

Erzincan Türk Telekom spor Kulüp Başkanı Muhammet Demir  Başta Antrenörlerimiz Murat Sönmez , Uğur Erçetin ve sporcularımızın   göstermiş oldukları bu üstün performanstan dolayı tebrik ediyor, bizlere her türlü desteklerini sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne , Milli Eğitim Müdürlüğüne, Türkiye Badminton Federasyonu  Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Demir’e  Badminton İl temsilcisi Selçuk Köksal’a ve bu vesileyle ilimizdeki tüm  basın ve yayın organlarına  Spora ve Kulübümüz Sporcularının başarılarına verdiği destek ve değer için Teşekkür ediyorum”  dedi.

Editör: Doğu Gazetesi