Vali Kahraman, zorlu yaşam koşulları içerisinde hayatlarını devam ettirmeye çalışan işçilerin istek ve sıkıntılarını dinledi. Kahraman, çadırlarda kalan işçilerin aileleriyle de tek tek görüşerek, yaşam şartlarını kolaylaştırıcı tedbirler alınması konusunda gerekli birimlere talimat verdi. Süleyman Kahraman ziyaret etmiş olduğu işçilerin sağlık durumlarının kontrol edilerek, gıda yardımı ve barınma ve çocukların eğitimleri ihtiyaçları konusunda gerekli talimatları vererek, ailelerin herhangi bir ihtiyaçlarında kendilerine ulaşabileceklerini söyledi.

Vali Kahraman, işçiler ile olan sohbetinde yaptığı konuşmada çocuklarının eğitiminden, sağlık hizmetlerine kadar her konuda tarım işçilerinin destekçisi olduğunu ifade ederek, “sofralarımızın bolluk ve bereketinde, siz tarım işçilerimizin alın teri var.” Dedi.

Kendilerini ziyaret eden gezici tarım işçileri ise Kahraman’ın ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyetleri dile getirerek, kendilerini unutmayarak barınma ve diğer tüm ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ettiler.

 

Editör: Doğu Gazetesi