Tercan Ülkü Ocakları Afrin'de Zeytin Dalı Hareketı'na katılan askerlere ve ailelere destek olmak amacıyla ve ihtiyaçlarını gidermek adına yardım kampanyası düzenledi.

Toplanan gıda ve giyecek malzemeleri kamyona yüklendikten sonra Aydınlık evler  Camisine getirildi. Burada kılınan cuma namazı sonrası hazırlanan yardım kamyonuna belediye binası önünde uğurlama töreni düzenlendi.

          Törene Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Yalçın Tombul, Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Yılmaz ve ülkücü gençler katıldı.

Burada konuşan Tercan Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Yılmaz operasyonun Türkiye açısından önemli olduğuna değinerek, ülkemizi bölmek isteyenlerin her zaman karşısında duracaklarını söyledi. 

Kenan Yılmaz açıklamasında; “Şu an devam etmekte olan Türk silahlı kuvvetlerimizce başlatmış olan zeytin dalı harekatı başarıyla devam etmekte olup inşallah en kısa zamanda sonuca ulaşacaktır. Bizde Tercan Ülkü Ocakları olarak sessiz kalamazdık ihtiyaçlar doğrultusunda her türlü yardıma hazır bulunmaktayız. Bu gün Tercan Ülkü Ocakları olarak halkımızın da yardımıyla toplanmış olan yardımlarımız çok şükür yola çıkmıştır. Emeği geçen ve yardımda bulunan tüm halkımıza canı gönülden teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin” dedi    

          Konuşmaların ardından Tercan Aydınlık evler Cami  İmamı Mehmet Nuri Çeşme'nin duasından sonra malzeme yüklü kamyon  Afrin'e doğru hareket etti.

Editör: Doğu Gazetesi