Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Anagold 24Erzincanspor’u Vedat Çimen Tesisleri’nde ziyaret etti. Takım için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getiren Başkan Başsoy, tüm Erzincan’ı bu yıl stada gelmeye davet etti. Destek olduğu sürece başarının da kademeli olarak geleceğini söyleyen Başsoy, yılsonunda şampiyonluk yaşamak istediklerini ifade etti.

Başsoy tesislerde futbolcularla tek tek görüşerek onlara tavsiyelerde bulundu. Başsoy burada yapmış olduğu açıklamasında ise; “Bu yıl yapılan transferler göz dolduruyor. Erzincan’ımız için gelecek için ümit vaat ediyor. Burada bu işi üstlenen ekip çok önemli. Kulüp başkanımız ve yönetim kurulu geçen yıl da çok büyük çaba ve gayret sarf ettiler. Bu yıl içinde özellikle başkan Ahmet bey bir çok girişimde bulundu hatta bir çok konuyu sayın başbakanımıza taşıdı. Sayın başbakanımız sağ olsun Erzincan’ın her şeyi ile yakından ilgilendiği gibi futbolu ile de yakından ilgilendi. Birkaç transfer için de bazı yerlere görüşmeler yaptı. Şunu buradan içtenlikle söylemek istiyorum, tüm Erzincan başbakanımız ile milletvekillerimiz ile, biz belediye başkanlığı olarak ve tüm sivil toplum kuruluşları ile birlikte kulübümüzün arkasındayız, destekçisiyiz. Her sıkıştıkları yerde yanlarında olacağız bundan kimsenin endişesi olmasın. Futbolcularımız ile tek tek görüştüm, her birini ayrı ayrı tebrik ettim. Hepsine de şu tavsiyede bulundum; bu iş yürek işi. Bu iş para ile olacak bir iş değildir. Önce yüreğinizi ortaya koyacaksınız, yüreğinizle oynayacaksınız hedefe kilitleneceksiniz başarı geldikçe zaten diğerleri de gelir. Biz futbolculara, teknik yönetime, yönetim kurulu üyelerine tüm Erzincan olarak, sivil toplum kuruluşları olarak hemşerilerimizle birlikte bu yıl bu stadı tıklım tıklım dolduracağız. Bu yıl hedefimiz 2. lig. 2017 2018 sezonunun dolu dolu geçmesini, başarılı şekilde geçmesini ve kazasız belasız geçmesini diliyorum” dedi.

Transfer konusunda sona yaklaşıldığını söyleyen kulüp Başkanı Ahmet Tanoğlu, Umut Dilek’i takıma kazandırmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Ahmet Tanoğlu kısa açıklamasında; “Şu ana kadar transferlerin %99’unu yaptık zaten. Bu aralar forvet oyuncusu Umut dilek’in üzerinde duruyoruz, takımımıza kazandırmaya çalışıyoruz hocamızın isteği üzerine. Konuyu sayın başbakanımıza kadar ulaştırdık. İnşallah olumlu sonuçlanır” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi