EGC Başkanı Recep Demirci ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Yenigün, ziyarette yaptığı konuşmada 21 aylık görev sonunda Erzincan’dan güzel duygularla ayrılacağını ifade etti.
Yenigün, konuşmasında göreve geldiği günden itibaren birçok başlayan projeyi devam ettirdiklerini ve yeni projeler ilave ettiklerinin altını çizerek; “Bu yeni projelerin gerçekleştirilmesi için var gücümüzle, Bakanımızın da çok değerli katkılarıyla ve destekleri ile göstermiş olduğu yoldan giderek bunları gerçekleştirmeye çalıştık. Bu arada büyük dostluklar edindik. Erzincan bizim için hakikaten bir dost oldu. Erzincan’ın ülkemizin çok değişik illerinde çok sayıda hemşerisi var. Onları da tanıma fırsatı bulduk. Burada sadece Erzincan’ı değil, bütün Türkiye’yi yeniden keşfetmiş olduk. Özellikle İstanbul’da daha önce Erzincanlı birkaç dostumuz vardı ama bu arada bu sayı o kadar çoğaldı ki biz artık bu anlamda çok geniş bir dost kitlesi ile buradan ayrılmış oluyoruz. Ama gönlümüz hep onlarla beraber. Erzincan’da görev yapmaktan son derece büyük zevk aldım, büyük mutluluk duydum” dedi.
Görev süresince kendisini yalnız bırakmayan Erzincan Basını’na teşekkür eden Vali Yenigün, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’ne bundan sonraki görevinde başarılar diledi.
Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Demirci ise Vali Yenigün’e yeni görevinde başarılar diledi.
Editör: Doğu Gazetesi