Taşçı Konağı’nda düzenlenen programa; Mülki İdare Amirleri, valilik çalışanları, İçişleri Bakanlığı’na bağlı birimlerde çalışan personeller ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda görev yapan personeller, aileleri ile birlikte katıldı.


İftar programı öncesi birer konuşma yapan Vali Yardımcıları, Valilik birim amirleri, tüm katılımcıların Ramazan ayını tebrik ederek, yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutladılar.


Erzincan Valisi Ali Arslantaş yaptığı konuşmada; “Ramazan Ayı, insanlar arasında paylaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı aydır. Hamdolsun ilimiz genelinde Ramazan ayını, manevi iklimine uygun ve huzur içerisinde geçiriyoruz.


Bugün bütün arkadaşlarımızla birlikte bir aile iftarı yapalım dedik. Sizler yakın çevremizde çalışan insanlar olarak bizim için önemlisiniz. Çalışma arkadaşlarımızı ailemizden biri gibi görerek görevlerimizi yapmaktayız. Her biriniz eşinizden çocuğunuzdan ailenizden fedakârlıklar yaparak görevlerinizi ifa etmeye çalışıyorsunuz. Hiç kuşkusuz ki hepimizin hedefi bizden hizmet bekleyen vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet edebilmektir.


Vatandaşlarımızın kurumlarımızdan en iyi hizmeti almasında, ilimizde huzur ve güven içinde yaşamasında en alt kademede çalışan memurundan en üst yöneticisine, yerel yönetimlerden sivil toplum kuruluşuna kadar herkesin payı vardır. Kurumların başarısı kişilerin şahsına ait değildir. Başarı tüm kurum ekibinindir. Özverili çalışmalarınızdan ötürü her birinize teşekkür ediyorum.


Bu duygu ve düşüncelerle; bu gece idrak edeceğimiz ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecenizi tebrik ediyorum. Rabbim, tuttuğumuz oruçları, yaptığımız duaları kabul eylesin. Sizlerin ve tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramını da şimdiden tebrik ediyorum.”Diye konuştu.


Yapılan duaların ardından Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Eşi Hatice Arslantaş ve beraberindeki Valilik personelleri ezan okunması ile iftarlarını açtılar.

Editör: Doğu Gazetesi