H-FREE 100 Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge, geniş kapasitesi ile zahmetsiz bir temizlik vaat ediyor.

Dünya nükleer enerjiye dönüyor Dünya nükleer enerjiye dönüyor

 0,9 litre haznesi ile H-FREE 100, boşaltma sıklığının azaltılmasına yardımcı oluyor ve toz ve alerjenlerle doğrudan temastan kaçındırıyor. Tek Dokunuş Sistemi sayesinde ürün zahmetsizce ve tozla temas etmeden boşaltılabiliyor.

Süpürgenin entegre toz alma fırçası; hassas yüzeyleri (kitap rafları gibi) temizliyor  ve tezgahlardaki kalıntıları gideriyor. Tahta üzerinde uygun bir şekilde saklanan pratik aralık temizleme aparatı ise dar köşeleri, süpürgelikleri veya kenarları temizliyor.

Ön LED başlık zemin başlığını aydınlatıyor, karanlık köşeleri veya mobilyaların altını aydınlatarak daha iyi temizlik için görünürlüğü sağlıyor.

Aynı zamanda ürünün TURBO Modu bulunuyor. Bu mod ile ürüne tam güç veriliyor ve zorlu temizlik bölgeleri için kullanım kolaylığı sağlıyor.

Sürekli emiş modunu etkinleştirerek parmakları her zaman "açma-kapama" düğmesine basmaya gerek kalmadan kolayca temizleme imkanı sunuyor. Bunun için kolu yerine kilitlemek yeterli oluyor.

Kolay açılan fırça çubuğu bulunan süpürge, karıştırıcıdaki engelleri ve tozu gidermeye sağlıyor.

22V çıkarılabilir pil takımı sayesinde H-FREE 100 istenilen yerde ve istenilen zaman da şarj edilebiliyor. H-FREE 100, Eco modunda kablo kısıtlaması olmaksızın 40 dakikaya kadar temiz çalışma süresi sağlıyor.

Ürün dikey konumda geçici olarak bırakılabiliyor, park edilebiliyor.

Teknik Özellikler

Hoover H Free 100 Dikey Şarjlı Süpürge (2) 1280X709

  • Gemideki araçlar
  • Toz ve alerjenlerle temas yok
  • Çıkarılabilir pil takımı
  • Turbo modu
  • Uzun otonomi
  • Hızlı Park&Go
  • Ön Led
  • Toplam konfor
  • Kolay açılan fırça çubuğu
  • Tek tıkla çöp kutusu boş
  • Pil durumu ledi

Gerçek Kullanıcı Yorumları

"Ürün harika ötesi bir ürün diyebilirim. Emiş gücü mükemmel, ışığı var, daysona o kadar para verenlere bir anlam veremiyorum. Dayson'nın muadili resmen, alın aldırın tereddütsüz tavsiye ediyorum."

"Bir senedir kullanıyorum harika bir süpürge dyson filan hikaye... Elimden düşürmüyorum çok pratik eski süpürgemi kenara attım. Herkese tavsiye ediyorum. Arkadaşım aldi babaneme aldık şimdi de kayinvalideme aldım ailemizin süpürgesi oldu."

"Ürün çok güzel beklediğimden daha iyi."

"Dayson kadar olmasada şimdilik harika çalişiyor."^"

Ürünü 3 aydır kullanıyorum, çok memnunum, çekiş gücü güzel, hafif, şarj süresi yaklaşık 30 dk. tavsiye ederim."

"Çekiş gücü gayet güzel, iş yerim için aldım ve temizliği mükemmel, şarjı 40 dklık temizlik için yetiyor, şarjın dolum süresi 3-4 saati buluyor, tamamen fiyat performans ürünü."

"Yaklaşık 10 gündür kullanıyoruz. Benim beklentimi karşıladı. Evde zaten Dyson kablolu süpürgesi mevcut. Kablosu, toplaması ile uğraşmamak ve günlük minik süpürme işleri için tercih ettim. Beklentiniz bu yöndeyse, düşünmeden alın. Oldukça pratik, çekiş gücü yeterli. Dyson şarjlı süpürgeler ile kıyaslama yapmak anlamsız. Bu fiyata Dyson’ın D’si alınmaz. Şarj süresi günlük işler için yeterli. Komple evi süpürmeye şarjı yetmez, yüksek devirde ortalama 20 dk civarı çalışıyor. Kullanımı kolay. El ve bilek yormuyor. Asma aparatı var ancak kendisi de ayakta duruyor zaten. Fiyat / performans ürünü."

Editör: Sena ERDOĞAN