Kärcher SV 7 buharlı temizlik robotu, buhar ve vakumu bir araya getiriyor. Robot, aynı anda hem buhar temizliği hem de vakumlama yapabilme özelliği ile ön plana çıkıyor.

Buharlı üfleme, buhar çekme ve kurulama gibi çok fonksiyonlu özellikleri bulunan buharlı temizlik robotu kullanım kolaylığı sunuyor.

Yapılan çalışmalar hiçbir kimyasal kullanmadan Kärcher'in buharlı robotu nun virüs ve bakterileri yüzde 99,99 oranında öldürdüğünü gösteriyor.

Kärcher'in buharlı robotu, önce kuru vakum yapıp katı parçacıkları vakumluyor, sonrasında ise buhar üfleyerek yüzeye nüfuz etmiş kirleri çıkarıyor. Daha sonra buhar, sıvı ve çözünen kiri içine çeken buhürlı temizleyici kusursuz hijyen sağlıyor.

Aynı zamanda 4 seviye emiş gücü ve 5 seviye buhar basıncı bulunan robotun emiş gücü ve buhar miktarı da cihaz üzerinden kontrol edilerek ayarlanabiliyor.

Robotun temizlik tankı kullanım devam ederken hızlı ve kolayca doldurulabiliyor.

Geniş aksesuar seçenekleri ile robot, evin içinde pek çok alanında deterjan kullanmadan temizlik imkanı sunuyor.

Teknik Özellikler

Karcher Sv 7 Buharlı 960X960

Maks. Motor gücü (W) 2200
Mevcut değil (l) 0,45
Yedek tank (l) 0,5
Maksimum buhar basıncı (Bar) max. 4
Su filtresi (l) 1,2
Vakum gücü (mbar/kPa) 210 / 21
Kablo uzunluğu (m) 6
Isınma süresi (dk) 5
Buhar çıkışı (g/sa) 65
Filtre sistemi Çok aşamalı filtre sistemi
Isı çıkışı (W) 1100

Gerçek Kullanıcı Yorumları

"Ürünün sağladığı temizlik için söylenecek söz yok muhteşem ancak kesinlikle pratik değil günlük kullanıma uygun değil."

"Basınçlı buhar ve vakum ile derinlemesine temizliğin vücut bulmuş harika bir örneği. Beklentilerimin çok üstünde buldum mutluyum."

"Muhteşem bir ürün her eve lazım başka süpürme silme aletine gerek yok tek bu yeterli."

"Şu ana kadar genel olarak çök memnum kaldım. Parkelerde leke bırakmıyor, holde fayans var ama leke bırakmıyor, sadece banyoda leke bırakıyor (fayanslara gore). Tozu cok iyi süpürüyor."

"Süpürgeyi çok istiyordum ve aldığıma çok memnunum .çekme özelliği mükemmel temizlik sağlıyor."

"Ürünü iki ay önce yazlıkta kullanmak amacıyla aldım. İki kez kullandım ama parkelerde leke kaldı camları hiç temizleyemedim. 3. kullanışta buhar vermedi, suyu çekmedi, servise yolladım. Servis tamir edeceğini söylesi ama bu kadar pahalı bir ürünün bu kadar çabuk bozulmasına çok üzüldüm."

"Bu ürün karcher yakışan bir ürün değil. Daha önce karcher ürünlerini kullandım. Ona dayanarak aldım ama hiç beğenmedim çekiş gücü yok. Buhar gücü zayıf. sürekli su takviyesi ile iş yapıyorsunuz her odada bir su bardağı takviye yapıyorsunuz. Ayrıca samandırasi bozuk cıktı. Servise götürdüm aldığım ilk gün."

Kayısıda çil hastalığı uyarısı! Kayısıda çil hastalığı uyarısı!

"Ürünü alalı 1 yıl oldu bu sürede 3 kez servise gitti ve servis her seferinde kullanıcı hatası olduğunu iddia ederek garanti kapsamında işlem yapmadı ki bu arızalardan birisi ilk üç ayda motor arızasıydı. Yani anlayacağınız başınıza dert almak istiyorsanız alın bu makineyi." 

Editör: Sena ERDOĞAN